Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Въпрос за Nuvi250W

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Въпрос за Nuvi250W

Здравейте,
    Значи проблема ми е,че като започна да го зареждам дали на компа или в колата със зарядното за кола ми изписва връзка с компютър и не мога да го ползвам за навигация(само да отбележа че не е с оригинално зарядно за кола,мисля че това няма значение но......)
    Нямам обяснение защо се получава така опитвам се да го включа докато е в юзб режим обаче не става.
    И още един въпрос имам:
    карам Мерцедес МЛ последен моддел с голямата навигация и искам да попитам има ли начин по няккакъв начин да вържа Гармин към монитора на автомобила или по няккакъв начин да вкарам картата на България към оригиналната навигация на мерцедес.
    Ще ви бъда много благодарен за всъкакви съвети помощ,коятоо можете да окажете по тези два проблема,които имам

До: Въпрос за Nuvi250W

Първоначално публикуван от matsan Преглед на мнение
    Здравейте,
    Значи проблема ми е,че като започна да го зареждам дали на компа или в колата със зарядното за кола ми изписва връзка с компютър и не мога да го ползвам за навигация(само да отбележа че не е с оригинално зарядно за кола,мисля че това няма значение но......)
    Нямам обяснение защо се получава така опитвам се да го включа докато е в юзб режим обаче не става.
    Здравей,
    Аз също опитах да сменя зарядното на Nuvi200 за да го вградя в колата си, но имах същия проблем. След измерване на данновите крака на усб кабела на оригиналното зарядно се оказа, че има някакво съпротивление. По този начин устройството разбира дали е към неговото си зарядно или е към комп. За това и други зарядни нестават и GPS-а си мисли, че е към комп.
    Ползвай оригиналното или ако си извън гаранционния срок, можеш да го отвориш и да видиш какво е съпротивлението вътре (и да ползваш такова на другото си зарядно).

Коментар

До: Въпрос за Nuvi250W

Първоначално публикуван от matsan Преглед на мнение
      Здравейте,
      Здравей,
      Аз също опитах да сменя зарядното на Nuvi200 за да го вградя в колата си, но имах същия проблем. След измерване на данновите крака на усб кабела на оригиналното зарядно се оказа, че има някакво съпротивление. По този начин устройството разбира дали е към неговото си зарядно или е към комп. За това и други зарядни нестават и GPS-а си мисли, че е към комп.
      Ползвай оригиналното или ако си извън гаранционния срок, можеш да го отвориш и да видиш какво е съпротивлението вътре (и да ползваш такова на другото си зарядно).

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
      X