Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Начинаещ ГАРМИН НУВИ 200

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Начинаещ ГАРМИН НУВИ 200

Здравеите на всички маниаци и на всички нуждаещи се о гпс. Тъикато съм новак с гпс-са имам молба към вас. Притежавам НУВИ 200 от ниаколко месеца несъм го регистрирал, има само карта на бг v 4.02 и тиа не е регистрирана . Налага ми се да замина за Австрия и ми е нужна карта за нея. Прочетох доста от темите в форума, опитах да си направа карта ,но беше неуспешно. има ли някои които може да ми помогне с този проблем или каде да отида за да ми помогнат. Благодаря ви предварително

До: Начинаещ ГАРМИН НУВИ 200

http://forum.ppcwarez.org/viewtopic.php?f=253&t=46980

Коментар

Първоначално публикуван от xaligar Преглед на мнение
      Здравеите на всички маниаци и на всички нуждаещи се о гпс. Тъикато съм новак с гпс-са имам молба към вас. Притежавам НУВИ 200 от ниаколко месеца несъм го регистрирал, има само карта на бг v 4.02 и тиа не е регистрирана . Налага ми се да замина за Австрия и ми е нужна карта за нея. Прочетох доста от темите в форума, опитах да си направа карта ,но беше неуспешно. има ли някои които може да ми помогне с този проблем или каде да отида за да ми помогнат. Благодаря ви предварително
      Продължавай да четеш и ще се оправиш,ако нямаш време ме потърси на Skype и ще помогна.

Коментар

Първоначално публикуван от xaligar Преглед на мнение
        Уважаеми приятелю, преди да навлезеш в тайните на GPS-а трябва да влезеш в някой буквар за втори клас. Ще се учудиш, че има букви като "Я", "Й"...
        Има една фраза :"Точността е вежливостта на кралете." А в този форум вежливостта е добрият български.Аз от от 24 часа имам едно Nuvi и се опитвам от "Хелп"-а да чета на английски. Пък ако не владееш българския, никой чужд няма да ти си удаде!
        На всяка бензиностанция си купувай карта на пътищата и, ако не замисляш да преодоляваш в Австрия Офроуди, са ти напълно достатъчни.
        Проверено преди 8 дни.
        Поздрави! Du not be angry!

Коментар

Ето ме и мен: барабар Петко с мъжете - Симеон, с GPS Nuvi 200 W.(Две пенсии!)
          Срам - не срам - влизам в този раздел на Форума при "батковците"

Коментар

Първоначално публикуван от Симеон Преглед на мнение
            Ето ме и мен: барабар Петко с мъжете - Симеон, с GPS Nuvi 200 W.(Две пенсии!)
            Срам - не срам - влизам в този раздел на Форума при "батковците"
            Да ти е честит! Понеже офисите ни се падат наблизко, мога да оказвам помощ, ако е необходимо ...

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
            X