Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Проблем с Престижио 350 - програмен

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Проблем с Престижио 350 - програмен

Здравейте всички,
    Купих си Престижио 350 и установих, че картите които са заредени на него са "леко казано" "постни", затова реших и си купих мемори карт с подробни карти на западна европа. Много сами необходими, тъй като постоянно пътувам.
    Та проблема е следния:
    1. Когато купих меморито ми казаха, а и пошеше, че трябва само да поставя стика и картите ще се прочетат сам...
    Да ама не - устройството казва, че всички нови карти са заключени...
    2. Прочетох от указанията, че мога да си помогна с РС - то да си ги вдигна, ама с диска дет са ми дали... нищо немога да инсталирам....
    3. Най лошото обаче е, че немога да видя устройството като мобиле девайс на компютъра...

Моля, ако някой може да ми помогне... ако трябва да ми даде тел. на ЛС и аз ще го избера, защото в понеделник слетобяд ще трябва да пътувам

ПРЕДВАРИТЕЛНО БЛАГОДАРЯ!!

До: Проблем с Престижио 350 - програмен

Ами "колеги" благодаря за "изчерпателните" мнения... Аз се оправих, оказа се грешка на самите производители на картите... Приятно каране и навигация.

Коментар

До: Проблем с Престижио 350 - програмен

Колега, извинявай, но късно съм видял темата ти.
      Ако имаш отново проблеми - пиши ми ЛС и ще ти дам телефона на вносителя. Много са отзивчиви хората и съм убеден, че ще помогнат.
      ДНЕВНИКЪТ НА СТАС
      СВЕТЪТ НА МАИТЕ. ГВАТЕМАЛА, БЕЛИЗ И ХОНДУРАС

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
      X