Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Изтрита карта на Нуви 200

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Изтрита карта на Нуви 200

Имам нужда от помощ. Като начинаещ реших да си кача нови карти в GPS-a марка Garmin Nuvi 200 и нещо обърках - сега ми пише като го включа
    "No detailed maps found that support routing.The nuvi cannot be used without them."
    и не тръгва нататък - каво да правя за да възстановя старата карта на България?
    P.S. - установих че файла gmapsupp.img е променил размера си.Качвах картата с City Navigator Europe NT 2008.

До: Изтрита карта на Нуви 200

Първоначално публикуван от Leganza Преглед на мнение
    Имам нужда от помощ. Като начинаещ реших да си кача нови карти в GPS-a марка Garmin Nuvi 200 и нещо обърках - сега ми пише като го включа
    "No detailed maps found that support routing.The nuvi cannot be used without them."
    и не тръгва нататък - каво да правя за да възстановя старата карта на България?
    P.S. - установих че файла gmapsupp.img е променил размера си.Качвах картата с City Navigator Europe NT 2008.
    Ако имаш легално закупена карта на България пиши на е-майла за съпорт.
    When there's no more room in hell, the dead will walk the earth

Коментар

при качване на нова карта през Мапсорса се изтрива старата може би това се е получило. А не се ли сети да си копираш всичко от нувито на компютъра? ако си ги копирал можеш да върнеш гмапсс обратно във апаратчето и няма да имаш проблем!

Коментар

здравеите,и аз имам същтия проблем на нуви250,като я пусна ми изписва
        "No detailed maps found that support routing.The nuvi cannot be used without them.",може ли някои да помогне,благодаря предварително.

Коментар

здравеите,имам нуви250,при опит да го ъпдеитна изтрих нещо и сега като я пусна ми изписва,
          "No detailed maps found that support routing.The nuvi cannot be used without them.",моля за помощ,предварително благодаря.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
          X