Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Проблем с Prestigio 350

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Проблем с Prestigio 350

Здравейте ,
    преди два дена си купих Prestigio 350 и съм го ползвал всичко на всичко 1 ден, установих че е има и по нови карти и започнаха опитите да се подкара с тях. Пробвах различни licensse.db файлове но резултата беше HardwareIDerror и пробвах да му кача кракната версия на iGo без инсталация, копирах папката iGo на памета на уреда (тук май ми е голямата грешка) и го стартирах като промених само пътя във autorun.ini При стартиране ми изкара грешка че не може да намери некъв фонт файл в windows директорията и я копирах там .,., само това съм променил. При стартирането заби и го рестартирах,.,.,
    Сега не може да изгасне и забива при зареждането Loading дето зарежда и изкарва 9 точки в началото ,.., но тръгва и изкарва(зарежда) до предпоследната точка ( 8 ) в началото и до там,Power бутона не е активен , а като се ресетне стига пак до тук
    PC-то няма връзка с него
    Това е цялата история
    МОЛЯ за ПОМОЩ

До: Проблем с Prestigio 350

Колега , в един друг форум нали ти отговориха какво да направиш! Или поста ти се е появил тук със закъснение?

Коментар

До: Проблем с Prestigio 350

Търся мнение на някои които да даде компетентно мнение,а що се отнася за мненията в другия форум ништо не излезе.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
      X