Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Проблем с NUVI 250W и SD Card Kingston 2GB

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Проблем с NUVI 250W и SD Card Kingston 2GB

Здравейте,

нов съм във форума и в темата с навигациите. Преди 2 дена си взех nuvi 250W и си купих към него карта 2гб - Kingston. Картата си работи през обикновен кардреадер, но когато я включа през nuvi-то просто откача. Не я разпознава изобщо....

Моля някой да сподели опит ако е имал подобен проблем

Благодаря предварително.

До: Проблем с NUVI 250W и SD Card Kingston 2GB

http://forum.offroad-bulgaria.com/sh...ad.php?t=24156
    Директория Garmin имаш ли на SD картата. Направи и един формат , може и през фотоапарат.

Коментар

nuvi ПРАВИ ПРОБЛЕМ С kINGSTAN ------ПРОВЕРЕНО

ПРЕПОРЪЧВА СЕ МАРКА San disc

Коментар

А в тази тема точно сандиск се отхвърля. Аз лично с Kingston нямам проблеми. За сега с никаква карта не съм имал проблем. Може би късмет?
        http://forum.offroad-bulgaria.com/sh...ad.php?t=24156

Коментар

аз имам Kingston 2GB elite pro и имам проблем с нея с нуви250W. от друга страна с Kingston 1GB нормална нямам никакъв проблем. от техномаркет купих най-евтиния вариант на 1GB(вече не помня марката), но и тя не тръгна. малко е на късмет работата с картите. хубаво е да пробваш от приятел или да питаш предварително по форумите.
          последна версия на спийд камерите и засадите: http://paralax.org/garmin/

Коментар

Абе номера е да е от бавните карти. С бързите карти (тези, които имат по-висока скорост на трансфер - предназначени са за фотоапарати) не работят, защото те консумират повече енергия и това се отразява на продължитерността на батериите. Тъй че просто трябва да я търсите бавна - обикновено е по-евтината ...
            Аз отидох в магазина със самия апарат и пробвах картата там на място - те бяха така любезни да ми разпечатат една и да ми я дадат да я сложа за проба. Тръгна от раз и си я купих.

Коментар

А как пробва празна карта на уреда?

Коментар

Пъхваш я и след това от уреда се опитваш да и изкараш серийния номер. Мисля, че нещо такова беше ...
                Някъде в инструкциите му пише как става ...

Коментар

Да , не бях се сетил. В сервизното меню даже ти проверява и контролната сума.

Коментар

Първоначално публикуван от milstan Преглед на мнение
                    Да , не бях се сетил. В сервизното меню даже ти проверява и контролната сума.
                    Ми и така става. Предполагам, че ако няма карта пъхната вътре, ще изпищи ...

Коментар

чета по чужди форуми,че хора нямат проблеми с барзите карти и с карти от 4гб. ако е вярно, значи всичко е въпрос на късмет.
                      последна версия на спийд камерите и засадите: http://paralax.org/garmin/

Коментар

Благодаря на всички за помощта. Реших проблема по много елементарен начин.
                        • Един приятел ми купи картата Kingston за фотоапарата си.
                        • Аз си купих карта PQI HC 4 GB и сега всичко е перфектно J

П.С. Извинявам се за късното включване, но малко съм претоварен в последните месеци.

Коментар

Първоначално публикуван от bonedaddy Преглед на мнение
                          Благодаря на всички за помощта. Реших проблема по много елементарен начин.
                          • Един приятел ми купи картата Kingston за фотоапарата си.
                          • Аз си купих карта PQI HC 4 GB и сега всичко е перфектно J

П.С. Извинявам се за късното включване, но малко съм претоварен в последните месеци.
                          Няма проблем, важното е че вече всичко работи!
                          Със здраве да си го ползваш и всеки път да те докарва до вратата !
                          Само да знаеш, че не може да те носи, докато си пиян ...

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                          X