Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Зумо 500 - трак

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Зумо 500 - трак

Здравеите! Имам един проблем с зумото ми. Като ми се качи трак, след това тракът и останалите пьтища, коити ми показва ГПС-а са в един и същи цвят и не мога да различа кое е тракът. И не знам как да сменя цвета на трака. Ако знае някой нека напише ще сьм много благодарен!
    Последно редактирано от Pacific; 11-04-08, 11:56.
    [SIZE=5][I][FONT=Palatino Linotype][B]Botevgrad Racing Team-[SIZE=1]some call it a hobby... we call it a way of life....[/SIZE][/B][/FONT][/I][/SIZE]

До: Зумо 500 - трак

Зумото няма опция за настройка на цвета на трака.

Коментар

Ами как мога да го променя?Понеже видях един приятел има също Зумо 500 и трака му беше син а останалите пьтища червени, на мен всичко ми е червеноМисля че той ми каза че имало някаква опция за премахване на base map или нещо такова спомена за да виждам само трака.
      [SIZE=5][I][FONT=Palatino Linotype][B]Botevgrad Racing Team-[SIZE=1]some call it a hobby... we call it a way of life....[/SIZE][/B][/FONT][/I][/SIZE]

Коментар

Първоначално публикуван от Николай Нинов Преглед на мнение
        Здравеите! Имам един проблем с зумото ми. Като ми се качи трак, след това тракът и останалите пьтища, коити ми показва ГПС-а са в един и същи цвят и не мога да различа кое е тракът. И не знам как да сменя цвета на трака. Ако знае някой нека напише ще сьм много благодарен!
        Това означава ли , че не може да се различи трака от off-road картата ?

Коментар

ако не ме лъже паметта на стара загора приказвахме по този въпрос ... значи това което си мисля че е проблема е че трип лог-а на зумото ти е зададен на Invisible ... а трябва да е visible .. и тои като е visible си е син , а трака ти е какъвто цвят си го качиш на гпс-а

Коментар

Първоначално публикуван от Силвестър Бутански Преглед на мнение
            ако не ме лъже паметта на стара загора приказвахме по този въпрос ... значи това което си мисля че е проблема е че трип лог-а на зумото ти е зададен на Invisible ... а трябва да е visible .. и тои като е visible си е син , а трака ти е какъвто цвят си го качиш на гпс-а
            Точно така на Стара Загора говорихме за цвета на трака и търсихме къде да го сменим,но на моят ГПС нямаше онази опция като на твоят май това за visible и invisible,ама не знам защо на моят го няма

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
            X