Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Нуви 250W-меню

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Нуви 250W-меню

Значи имам въпрос за Нюви 250W може ли да му се сложи меню в опциите Vehicle: TRUCK да може да подбира пътища за камион? И ако може какви фаилове трябва да му сложа?

До: Въпрос за Nuvi 250W

Първоначално публикуван от mariqn_m Преглед на мнение
    Значи имам въпрос за Нюви 250W може ли да му се сложи меню в опциите Vehicle: TRUCK да може да подбира пътища за камион? И ако може какви фаилове трябва да му сложа?
    До колкото те разбах, искаш чрез вида на количките да променяш настройките на целия апарат като поведение... не ,това не ,че е невъзможно, то просто не съществува при Гармин. От друга страна ти да правиш промени софтуера на Гармин е нереално.

Коментар

Първоначално публикуван от gtsvg Преглед на мнение
      До колкото те разбах, искаш чрез вида на количките да променяш настройките на целия апарат като поведение... не ,това не ,че е невъзможно, то просто не съществува при Гармин. От друга страна ти да правиш промени софтуера на Гармин е нереално.
      Не си ме разбрал! Говоря за менюто откъдето се задават пътища за камиони да рутира гпс-а примерно само по път за камион да спазва забранените улици в които няма право да влиза камион такава опция има в Garmin Nuvi 350 до нея се стига по следният начин в нюви 350 Settings>Navigation>Vehicle и отам може да се избира рутиране за кола-мотциклет,пешеходец,колело,Камион,микробус,линеика,такси. А не ми трябва опция да сменям самата иконка за самото рутиране в гпс-а.
      И въпроса ми е има ли вариант да се сложи такова и на Нюви 250W ?
      Прикачени файлове

Коментар

Re: Въпрос за Nuvi 250W

сорим чш не говоре много бългрски

Имам такъв навигатор Garmin Nьvi 250W от Белгиа, с цяла Европа без Пловдив. Това, което е описано по-горе, е функция само картинката на екрана, и няма нищо общо с навигацията за камион.

Специална навигация за камион, до колкото знам, все още няма.

Just in case, you can't understand my tekst above:

I own a Garmin Nьvi 250W (widescreen), that I bought in Belgium. It includes all the maps of Europe, except Plovdiv. The function discibed above is only a change in the symbol on the screen. It has nothing to do with navigation for trucks. Specials truck navigators does not exist yet, as far I know.

Последно редактирано от Pacific; 12-03-08, 18:07. Причина: правопис :)

Коментар

Да, сега те разбрах.Мисля , че е много опасно да се опитваш да качваш неподходящ за уреда софт! Чувал съм за "приспиване" на уред и последващи ,ама много големи, ядове...

Коментар

Първоначално публикуван от gtsvg Преглед на мнение
            Да, сега те разбрах.Мисля , че е много опасно да се опитваш да качваш неподходящ за уреда софт! Чувал съм за "приспиване" на уред и последващи ,ама много големи, ядове...
            а има ли сега вариант за последно да я вкарам тая опция и как става ?

Коментар

Дали изобщо в картата има вкарани такива параметри?

Коментар

Първоначално публикуван от milstan Преглед на мнение
                Дали изобщо в картата има вкарани такива параметри?
                Ами има защото съм с Нюви 350 и ми е рутирало като задам за камион и не ме прекарва през улици кадето нямат разрешение камиони.Говоря специално за City Navigator Europe NT изпробвано е там.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                X