Значи имам въпрос за Нюви 250W може ли да му се сложи меню в опциите Vehicle: TRUCK да може да подбира пътища за камион? И ако може какви фаилове трябва да му сложа?
Обява
Свий
Няма добавени обяви.
Нуви 250W-меню
Свий
X
-
До: Въпрос за Nuvi 250W
Първоначално публикуван от mariqn_m Преглед на мнениеЗначи имам въпрос за Нюви 250W може ли да му се сложи меню в опциите Vehicle: TRUCK да може да подбира пътища за камион? И ако може какви фаилове трябва да му сложа?
-
Първоначално публикуван от gtsvg Преглед на мнениеДо колкото те разбах, искаш чрез вида на количките да променяш настройките на целия апарат като поведение... не ,това не ,че е невъзможно, то просто не съществува при Гармин. От друга страна ти да правиш промени софтуера на Гармин е нереално.
И въпроса ми е има ли вариант да се сложи такова и на Нюви 250W ?
Коментар
-
Re: Въпрос за Nuvi 250W
сорим чш не говоре много бългрски
Имам такъв навигатор Garmin Nьvi 250W от Белгиа, с цяла Европа без Пловдив. Това, което е описано по-горе, е функция само картинката на екрана, и няма нищо общо с навигацията за камион.
Специална навигация за камион, до колкото знам, все още няма.
Just in case, you can't understand my tekst above:
I own a Garmin Nьvi 250W (widescreen), that I bought in Belgium. It includes all the maps of Europe, except Plovdiv. The function discibed above is only a change in the symbol on the screen. It has nothing to do with navigation for trucks. Specials truck navigators does not exist yet, as far I know.
Коментар
-
Първоначално публикуван от gtsvg Преглед на мнениеДа, сега те разбрах.Мисля , че е много опасно да се опитваш да качваш неподходящ за уреда софт! Чувал съм за "приспиване" на уред и последващи ,ама много големи, ядове...
Коментар
-
Първоначално публикуван от milstan Преглед на мнениеДали изобщо в картата има вкарани такива параметри?
Коментар
Активност за темата
Свий
В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.
Коментар