Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Нуви 2хх повреда

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Нуви 2хх повреда

Колега какво стана с твоя Гармин оправиха ли го в геотреид ??????
    Правило № 1- Нещо което работи не се пипа!!!
    Правило № 2- На майстори и наркОмани вяра да нямаш!!!
    Правило № 3- Винаги спазвай правило № 1
    Honda cr-v 98 & Toyoa Yaris Verso AT

До: Garmin nuvi 200w...

Първоначално публикуван от mgmst Преглед на мнение
    Давам отговор след посещение в Геотрейд:

Елтрейд да се чете Геотрейд, че не съм много бест с имената.

Чудото от серията 200W (серията с двойка и W) е SIRF Star II. Разликата му със SIRF Star III е, че го затрудняват шумнати горички и високи сгради, каквито в София си нямаме (нямате).

В сервиза го приеха за ремонт. Ко щат да му правят фърмуеър ли, приемник ли, все тая. Ща да работи и толкоз.

Най-евтинкото гарминско нещо със SIRF Star III и този готин голям екран на серията 200 е Nuvi 660. Било 1050 левчета, а сега било (за кратко време) 880 левчета. Източник Геотрейд. Та бързай народе, че не останаха.

Това за сега.
    Колега, какво стана с твоя гармин, поправиха ли го геотреид. И ако да, по доволен ли си сега от него.
    Правило № 1- Нещо което работи не се пипа!!!
    Правило № 2- На майстори и наркОмани вяра да нямаш!!!
    Правило № 3- Винаги спазвай правило № 1
    Honda cr-v 98 & Toyoa Yaris Verso AT

Коментар

До: Garmin nuvi 200w...

Рапортувам:

Гармин Нуви 250 го погрбахме без особени почести. Геотрейд, след около два месеца умуване го обявиха за нелечимо болничко.

Доплатих си за Гармин 660. To e Sirf Star III и с голямото екранче на, Нуви 250. За сега проблеми няма. В софтуера на гармин си чертая маршрути и тигрувам здраво из София. Основно пеша и с градски транспорт. И в двата случая работи. Точно днес с негова помощ обиколих цели две общини (общински района) и дори ми остана време пътьом да посетя едно магазинче за алпийско оборудване. Което при моята нулева ориентация и нулева памет за места и посоки би било невъзможно.

С най-добри пожелания!

Коментар

Нуви 200 и МапСорс - въпросче

в една тема преди два дни зададох един въпрос, но никой, явно, не го е видял
        Малко експерименти с Mapsource показаха, че при стандартни настройки за рутиране наистина се получава това.
        Положението обаче се променя при преместване на настройката за предпочитанията (виж прикачения файл) с едно деление по посока "Предпочитане на магистрали" (по подразбиране е по средата).

Добре, за МапСорса е ясно
        как да прехвърля тази настройка в уреда?
        чрез ново зареждане на картата с тази настройка или има друг начин?
        та аз пак да питам - конкретно

в Мапсорса има възможност за доста повече настройки, отколкото в Нуви 200
        пример е цитирания съвет - в Софтуера има няколко нива на road selection - плъзгача може да е от "prefer minor roads" до "prefer highways"
        тези настройки в нувито ги няма

и, въпроса ми е - като променя тези настройки в Мапсорса, как ТОЧНО да ги изпратя в Нуви-то - със зареждане на картата отново в апарата, или със зареждане само на тези настройки - как се прави?

още един аналогичен въпрос - относно "driving speeds" - какъв е смисъла на тези ограничения, и те зареждат ли се в апарата?

трети въпрос - при избора на "Calculaton time" изборът между "faster time" и "shorter distance" изпраща ли се в апарата?

Въпросите ми са локализирани в MapSource > Preferences > Routing и съответните бутони там

предварително благодаря

Коментар

До: Нуви 200 и МапСорс - въпросче

Предполагам, че картите трябва да се генерират отново и изпратят чрез мапсорса в апарата.... Макар, че точно по този въпрос и аз скоро се "светнах"

Коментар

Първоначално публикуван от gtsvg Преглед на мнение
            Предполагам, че картите трябва да се генерират отново и изпратят чрез мапсорса в апарата.... Макар, че точно по този въпрос и аз скоро се "светнах"
            ами и аз така направих, но не съм сигурен в резултата - просто в режим "симулация" толкова бавно се движа, че направо ми писва от чакане

та за това реших да питам

и да почакам още няколко мнения, де...

Коментар

Моля! Имаш да черпиш!

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
              X