Колега какво стана с твоя Гармин оправиха ли го в геотреид ??????
Обява
Свий
Няма добавени обяви.
Нуви 2хх повреда
Свий
X
-
До: Garmin nuvi 200w...
Първоначално публикуван от mgmst Преглед на мнениеДавам отговор след посещение в Геотрейд:
Елтрейд да се чете Геотрейд, че не съм много бест с имената.
Чудото от серията 200W (серията с двойка и W) е SIRF Star II. Разликата му със SIRF Star III е, че го затрудняват шумнати горички и високи сгради, каквито в София си нямаме (нямате).
В сервиза го приеха за ремонт. Ко щат да му правят фърмуеър ли, приемник ли, все тая. Ща да работи и толкоз.
Най-евтинкото гарминско нещо със SIRF Star III и този готин голям екран на серията 200 е Nuvi 660. Било 1050 левчета, а сега било (за кратко време) 880 левчета. Източник Геотрейд. Та бързай народе, че не останаха.
Това за сега.Правило № 1- Нещо което работи не се пипа!!!
Правило № 2- На майстори и наркОмани вяра да нямаш!!!
Правило № 3- Винаги спазвай правило № 1
Honda cr-v 98 & Toyoa Yaris Verso AT
-
До: Garmin nuvi 200w...
Рапортувам:
Гармин Нуви 250 го погрбахме без особени почести. Геотрейд, след около два месеца умуване го обявиха за нелечимо болничко.
Доплатих си за Гармин 660. To e Sirf Star III и с голямото екранче на, Нуви 250. За сега проблеми няма. В софтуера на гармин си чертая маршрути и тигрувам здраво из София. Основно пеша и с градски транспорт. И в двата случая работи. Точно днес с негова помощ обиколих цели две общини (общински района) и дори ми остана време пътьом да посетя едно магазинче за алпийско оборудване. Което при моята нулева ориентация и нулева памет за места и посоки би било невъзможно.
С най-добри пожелания!
Коментар
-
Нуви 200 и МапСорс - въпросче
в една тема преди два дни зададох един въпрос, но никой, явно, не го е видял
Малко експерименти с Mapsource показаха, че при стандартни настройки за рутиране наистина се получава това.
Положението обаче се променя при преместване на настройката за предпочитанията (виж прикачения файл) с едно деление по посока "Предпочитане на магистрали" (по подразбиране е по средата).
Добре, за МапСорса е ясно
как да прехвърля тази настройка в уреда?
чрез ново зареждане на картата с тази настройка или има друг начин?
в Мапсорса има възможност за доста повече настройки, отколкото в Нуви 200
пример е цитирания съвет - в Софтуера има няколко нива на road selection - плъзгача може да е от "prefer minor roads" до "prefer highways"
тези настройки в нувито ги няма
и, въпроса ми е - като променя тези настройки в Мапсорса, как ТОЧНО да ги изпратя в Нуви-то - със зареждане на картата отново в апарата, или със зареждане само на тези настройки - как се прави?
още един аналогичен въпрос - относно "driving speeds" - какъв е смисъла на тези ограничения, и те зареждат ли се в апарата?
трети въпрос - при избора на "Calculaton time" изборът между "faster time" и "shorter distance" изпраща ли се в апарата?
Въпросите ми са локализирани в MapSource > Preferences > Routing и съответните бутони там
предварително благодаря
Коментар
-
До: Нуви 200 и МапСорс - въпросче
Първоначално публикуван от gtsvg Преглед на мнениеПредполагам, че картите трябва да се генерират отново и изпратят чрез мапсорса в апарата.... Макар, че точно по този въпрос и аз скоро се "светнах"
та за това реших да питам
и да почакам още няколко мнения, де...
Коментар
Активност за темата
Свий
В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.
Коментар