Обява

Свий
Няма добавени обяви.

HEEELP.....NUVI 660

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• HEEELP.....NUVI 660

Здравейте,

Имам проблем с Nuvi 660. Това е нова придобивка в офиса ни, а шефа ме натовари да се справя със следната задача:
    Как и откъде да взема карти на Румъния, Турция и Молдова?
    Моля , посъветвайте ме...
    Той каза: След седмица тръгвам, Погрижи се....
    Помощ!!! Звънях и в централния офис и в офиса в моя град, но резултата е нулев.

МНОГО ВИ БЛАГОДАРЯ ПРЕДВАРИТЕЛНО!!!

До: HEEELP.....NUVI 660

Първоначално публикуван от milenata Преглед на мнение
    Здравейте,

Имам проблем с Nuvi 660. Това е нова придобивка в офиса ни, а шефа ме натовари да се справя със следната задача:
    Как и откъде да взема карти на Румъния, Турция и Молдова?
    Моля , посъветвайте ме...
    Той каза: След седмица тръгвам, Погрижи се....
    Помощ!!! Звънях и в централния офис и в офиса в моя град, но резултата е нулев.

МНОГО ВИ БЛАГОДАРЯ ПРЕДВАРИТЕЛНО!!!
    По-ясно казано - няма проблем с Нувито, а с липсата на карти за определени страни.
    Официално се продават рутиращи карти за тези страни, но те са си скъпички... Наистина - ориентация за това, кое колко струва и от къде може да се вземе - има на сайта на Гармин. Неофициално -не знам дали някой тук (дори ако има такива, които знаят) ще се втурне веднага да съдейства за това на напълно непознати фирма или човек. Особено след като е за фирмена употреба...
    Освен това, след като той досега не е работил с GPS не съм много убеден, че веднага ще се ориентира в настройките и най-вече промените им в движение, когато се наложи, за да използва пълноценно възможностите на този модел... Както и превключването на всяка една от картите, както и инсталирането им, за да могат да се виждат едновременно или поотделно и в същото време да са работоспособни. Не е нещо особено като научаване, но все пак е малко непрактично да го прави в движение в непознати страни.
    А иначе апаратчето е хубаво! И мойто е такова!
    Таралежчето е "птица" упорита, не го ли ритнеш - не излита !

Кто-то из Великих и Мудрых сказал, что когда меняют пастуха, только стадо считает, что меняется хозяин.

Коментар

До: HEEELP.....NUVI 660

Много благодаря за съветите. Май ще се оправя със ситуацията ...А за повишение на заплатата...хм...как да кажа....ЗНАЕ ЛИ ЧОВЕК, надеждата умира последна

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
      X