Обява

Свий
Няма добавени обяви.

проблем с нуви 310

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• проблем с нуви 310

здравейте....
    моля ако някой може да помага.....
    след като качих последната версия на картата ORFM 4.40 се появи проблем с рутирането и нувито направо откачи....като му задам някакъв маршрут калкулира и ми дава начална точка примерно на 1-2 км от мястото кадето съм аз.....маршрута които ми дава минава през блокове и сече улици "улици няма там където нувито дава че трябва да има" пробвах всякакви настройки по рутирането ефект няма ,качих картата наново същото..... моля помагайте...със старата версия работеше перфектно
    благодаря предварително
    Прикачени файлове

До: проблем с нуви 310

направо не знам какво да направя вече....
    качих му старата версия на картата и пак същото,ресетнах го ...пак нищо дайте някакви съвети.....в геотрейд ли да го нося ?

Коментар

Деактивирай базовата карта на апаратчето - когато е активна, то рутира по нея, а не по допълнителните. Пиши дали е помогнало.

Коментар

нямам базова карта ..апарата е само с OFRM

Коментар

Първоначално публикуван от nikilborisov Преглед на мнение
          нямам базова карта ..апарата е само с OFRM
          Мисля, че е много необходимо да има базова карта - виж в карти -има последна версия на световна базова карта - 4.01 ... изтегли я..
          но преди това махни ОФРМ от уреда, чрез ъпдейтера задай преинсталация на програмния ресурс/ т.е. Гармин да ти преинсталира софта/, след това качи базовата карта, след това ОФРМ и пробвай...
          и се обади!

Коментар

колега .... оказа се че имам някаква базова карта на целия свят ...само главни улици , обаче няма как да я изключа от нувито.....
            иначе го ъпдейтнах с последния софтуер от джармин , но проблема си остава същият
            продължавам да се боря
            ако някой има други идеи моля да помага
            Прикачени файлове

Коментар

Как така няма базова карта !? По спецификация има базова световна карта и освен това фабрично е със Сити Навигатор зареден в него ...

Коментар

Базовата карта не се вижда в менютата и не може да се изключи. Можеш да я видиш като влезеш в папка Garmin от големия компютър като файл "GMAPBMAP".
                Za твоя проблем вземи влез в сервизното меню и направи едно почистване на уреда:
                http://forum.offroad-bulgaria.com/sh...E5%ED%FE%F2%E0

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                X