Като патувахме от Русе за Обзор GPS-а ми чертаеше маршрута на 20 метра от пътя без да спазва завои, като постояно преисчисляваше.Това е през цялото време на отиване и връщане .Преди новата версия на картата нямаше такъв проблем.Картата е на Събин пробах всички видове настроики и нищо.Къде бъркам?
Обява
Свий
Няма добавени обяви.
Нещо не му разбирам НУВИ 300
Свий
X
-
До: Нещо не му разбирам НУВИ 300
Първоначално публикуван от Zahari Преглед на мнениеКато патувахме от Русе за Обзор GPS-а ми чертаеше маршрута на 20 метра от пътя без да спазва завои, като постояно преисчисляваше.Това е през цялото време на отиване и връщане .Преди новата версия на картата нямаше такъв проблем.Картата е на Събин пробах всички видове настроики и нищо.Къде бъркам?
ПП.
Аз пък имах друга странна история с нуви 350. Пътувайки към Мюнхен непрекъснато искаше да ме изкара от магистралата след Линц. Сменях "пряк", "бърз" път и никаква промяна.LR Discovery I, 300 TDI+Grigri+велосипед и кънки+Nitrox+Icom ID-51
Коментар
-
Аз пък имах друга странна история с нуви 350. Пътувайки към Мюнхен непрекъснато искаше да ме изкара от магистралата след Линц. Сменях "пряк", "бърз" път и никаква промяна.+Anavisi(Гърция)
Коментар
-
Еми тогава, ако е предвидено, де, може да се дефинират пътища за избягване - видях, че го има в Мапсорса, не знам дали го има в Нувито.
Друг вариант - да се сложи проксимити точка и ГПС-а да се опита да го заобиколи ... Ама това май никой навигатор на Гармин не го прави ... просто си го измислих ...
Коментар
Активност за темата
Свий
В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.
Коментар