Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Нещо не му разбирам НУВИ 300

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Нещо не му разбирам НУВИ 300

Като патувахме от Русе за Обзор GPS-а ми чертаеше маршрута на 20 метра от пътя без да спазва завои, като постояно преисчисляваше.Това е през цялото време на отиване и връщане .Преди новата версия на картата нямаше такъв проблем.Картата е на Събин пробах всички видове настроики и нищо.Къде бъркам?
    Възпитаният мъж не прави забележка на жена, носеща неправилно траверса.
    "В рали рейда е така. Да си добър не е достатъчно. Трябва да си добър мноооого часове и дни наред." - rusev

До: Нещо не му разбирам НУВИ 300

Да не би да си активирал базовата карта на устройството - тогава смята маршрута по нея, въпреки че на екрана стои офроуд-картата.

Коментар

Първоначално публикуван от Zahari Преглед на мнение
      Като патувахме от Русе за Обзор GPS-а ми чертаеше маршрута на 20 метра от пътя без да спазва завои, като постояно преисчисляваше.Това е през цялото време на отиване и връщане .Преди новата версия на картата нямаше такъв проблем.Картата е на Събин пробах всички видове настроики и нищо.Къде бъркам?
      Трябва да влезеш в настройките на картите и да изключиш останалите карти. Така неизключената става по подразбиране.
      ПП.
      Аз пък имах друга странна история с нуви 350. Пътувайки към Мюнхен непрекъснато искаше да ме изкара от магистралата след Линц. Сменях "пряк", "бърз" път и никаква промяна.
      LR Discovery I, 300 TDI+Grigri+велосипед и кънки+Nitrox+Icom ID-51

Коментар

Аз пък имах друга странна история с нуви 350. Пътувайки към Мюнхен непрекъснато искаше да ме изкара от магистралата след Линц. Сменях "пряк", "бърз" път и никаква промяна.
        Pacific,махни вси4ки отметки в "Avoidances" и качи City Navigator Chaina v6+Anavisi(Гърция)

Коментар

По случая на Пасифик - ако магистралата е платена и е отбелязано това на картата, то може да се активира опзията да избягва платени пътища ... Това се сетих на мига ...

Коментар

Махах и слагах квот се сетите и никаква промяна. Авойдънса ми е празен, няма нито една отметка.
            LR Discovery I, 300 TDI+Grigri+велосипед и кънки+Nitrox+Icom ID-51

Коментар

Еми тогава, ако е предвидено, де, може да се дефинират пътища за избягване - видях, че го има в Мапсорса, не знам дали го има в Нувито.
              Друг вариант - да се сложи проксимити точка и ГПС-а да се опита да го заобиколи ... Ама това май никой навигатор на Гармин не го прави ... просто си го измислих ...

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
              X