Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Проблем с иконите на Garmin NUVI 660

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Проблем с иконите на Garmin NUVI 660

Моля, помогнете ми с този проблем. През MapSource си създавам Waypoint, като им поставям определени икони, след което ги зареждам ж ГПС-а с Poi Loader и всичко си е наред, но иконите на ГПС-а ми излизат като кръгчета, а в картата на MapSource са си така както трябва да бъдат. Моля, ако има някой запознат с този мой проблем да сподели опита си. Благодаря предварително.

До: Проблем с иконите на Garmin NUVI 660

Какъв модел ти е приемникът ?
    Някои модели не притежават целия набор от икони, които Мапсорс има. Понеже към и от приемника самите икони не се предават, а само цифра, която обозначава типа на точката. Например Гармин Фортрекс и Етрекс имат около 20-на различни икони и останалите икони, които им се подават от Мапсорс ги заменят с флагче.
    Та виж колко и какви икони има твоят приемник и ползвай само тях.
    Друго решение е да провериш за твоя модел дали има нов фърмуер и да прегледаш в списъка с промените дали има нови икони добавени.
    Това се сещам засега...

Коментар

Първоначално публикуван от optron Преглед на мнение
      Какъв модел ти е приемникът ?
      Някои модели не притежават целия набор от икони, които Мапсорс има. Понеже към и от приемника самите икони не се предават, а само цифра, която обозначава типа на точката. Например Гармин Фортрекс и Етрекс имат около 20-на различни икони и останалите икони, които им се подават от Мапсорс ги заменят с флагче.
      Та виж колко и какви икони има твоят приемник и ползвай само тях.
      Друго решение е да провериш за твоя модел дали има нов фърмуер и да прегледаш в списъка с промените дали има нови икони добавени.
      Това се сещам засега...
      Балагодаря за информацията. ГПС-а ми е Гармин НУВИ 660. При мен проблема е доста странен, защото същите икони, които са заредени в BG Topo Maps си излизат на ГПС-а, но POI които аз съм създал и посочил икона, която имам в ГПС-а, излизат със синьо гръгче, не с флагче. С флаг излизат иконите, които са в Favorites и след това имам опция за замяна на флагчето с икона и всичко си е наред.

Коментар

Виж какво намерих тук: http://forum.offroad-bulgaria.com/sh...ad.php?t=25157
        Май припокрива голяма част от въпроса ти ... Дано да е полезно за теб!

Коментар

Първоначално публикуван от optron Преглед на мнение
          Виж какво намерих тук: http://forum.offroad-bulgaria.com/sh...ad.php?t=25157
          Май припокрива голяма част от въпроса ти ... Дано да е полезно за теб!
          Благодаря ти за инфото, но при мен проблема е, че иконите, които задавам в Mapsource ги имам в ГПС-а си, но вместо тях ми излизат кръгчета, а знам, че ГПС-а ми има тези икони, понеже заредените с картата Waypoints и техните икони си излизат със символите както трябва, проблемът е само с тези Waypoints, които аз съм създал, и то само с иконите им.

Коментар

А можеш ли на ръка да сменяш тези икони в самата машинка и има ли ги тези символи при този начин на смяна ?

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
            X