Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Помощ с MapSource i Garmin Nuvi 660

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Помощ с MapSource i Garmin Nuvi 660

Имам програмата MapSource и в нея BG Topo Maps. На тази карта има доста информация POI и искам картата да си я заредя в Garmin-а. GPS-ът е с NT9 Карта на Европа. Как мога да заредя тази карта в GPS си? Предварително благодаря за отговори и помощ!

До: Помощ с MapSource i Garmin Nuvi 660

Свързваш ГПС-то с ПС-то. Пускаш Мапсорса, натискаш F1 и всичко се нарежда. Ако имаш проблеми, казвай
    LR Discovery I, 300 TDI+Grigri+велосипед и кънки+Nitrox+Icom ID-51

Коментар

Първоначално публикуван от pacific Преглед на мнение
      Свързваш ГПС-то с ПС-то. Пускаш Мапсорса, натискаш F1 и всичко се нарежда. Ако имаш проблеми, казвай
      Нещо не ми се получава, искам да заредя BG Topo Maps в ГПС-а си, но немога. Картата излиза в MapSource, но от ляво в мапс е празно, нов съм в тази област и ще бъда благодарен за помощ.

Коментар

Първо трябва да маркираш областите , които искаш да качиш. Натискаш "m" (MapTools) и маркираш картата да стане розова.После Transfer > Send to device..

Коментар

Първоначално публикуван от milstan Преглед на мнение
          Първо трябва да маркираш областите , които искаш да качиш. Натискаш "m" (MapTools) и маркираш картата да стане розова.После Transfer > Send to device..
          Така стана, благодаря много :-) . Искам да попитам също каква е разликата м/у City Navigator Europe NT v9 и BG Topo Maps? И трябва ли да използвам само една от картите или е нормално и двете да са ми с отметки за използване в ГПС-а?

Коментар

Разликата е в детайлността. Сити Навигейтора има градовете като точки, а Топо Мапс има карти и на градовете.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
            X