Абе подариха ми едно малко радио за Коледа, и то засече на 91,4, та може и да е вярно.
Обява
Свий
Няма добавени обяви.
Какъв 2din навигатор + мултимедия
Свий
X
-
Да споделя какъв проблем имам с моя Китаец, пък ако можете помагайте.
В последно време като пътувам слушам БГ Радио. Проблема идва от това, че в различни региони радиото е на различни честоти. Китаеца, като излезе от обхвата на даден предавател не търси радиото на друга честота, а си стои на тази на която съм го пуснал. Трябва ръчно да търся новата честота. Това въпрос на настройки, на възможности на Китаеца или нещо друго е. Моля помагайте.Риболовът е болест,която не се лекува,а само се задълбочава.
Коментар
-
Първоначално публикуван от kameno karp Преглед на мнениеДа споделя какъв проблем имам с моя Китаец, пък ако можете помагайте.
В последно време като пътувам слушам БГ Радио. Проблема идва от това, че в различни региони радиото е на различни честоти. Китаеца, като излезе от обхвата на даден предавател не търси радиото на друга честота, а си стои на тази на която съм го пуснал. Трябва ръчно да търся новата честота. Това въпрос на настройки, на възможности на Китаеца или нещо друго е. Моля помагайте.
Коментар
-
Първоначално публикуван от kameno karp Преглед на мнениеДа споделя какъв проблем имам с моя Китаец, пък ако можете помагайте.
В последно време като пътувам слушам БГ Радио. Проблема идва от това, че в различни региони радиото е на различни честоти. Китаеца, като излезе от обхвата на даден предавател не търси радиото на друга честота, а си стои на тази на която съм го пуснал. Трябва ръчно да търся новата честота. Това въпрос на настройки, на възможности на Китаеца или нещо друго е. Моля помагайте.Citroen C-Crosser 2.4 бензин ръчка 2009г.
Телефон - в профила!
Коментар
-
Пробвах ги, ама нищо не става. Като натисна антените излиза едно LOC и до там. Като натисна кръгчетата, те се появяват горе на екрана и пак до там. Всъщност дори и да става нещо, аз поне не съм разбрал какво е то. Ще пробвам с гореспоменатите бутони и тези в комбинация с тях.Риболовът е болест,която не се лекува,а само се задълбочава.
Коментар
-
Първоначално публикуван от Иван Жоров Преглед на мнение
Тази функция се на нарича RDS, потърси в настройките дали е включена. Може и да е AF като съкращение. Покрай нея има и още една, мисля, че АТ или ТА, тя е при слаб сигнал да сменя станцията. Със сигурност ги имаш като функции.
Каква е поддръжката в китайците не знам, обаче.Долните твари, измислили перверзията Erlang, имат "много здраве" от мен. Болезнено!
Коментар
-
Първоначално публикуван от kameno karp Преглед на мнениеИ аз сега като идвах на работа го установих това за кръгчетата. То дори и си го изписва, ама кой да погледне. И AF и ТА включих.
Следя темата с интерес. Все още не мога да се реша за 2дин. В колата съм с 1дин Алпин сравнително висок клас който има осезаемо по-добро качество от радио за до 100лв.. Качеството е една идея по-добро от на заводското радио 2дин на Нисан Х-Трейл. Притеснява ме основно, че ако сложа 2дин качеството ще спадне драстично и не ми се рискува за едната навигация да се набутвам с 400-500лв..
Спарки като пусна неговото щях да го купя, но ме хвана в тежък финансово момент.Citroen C-Crosser 2.4 бензин ръчка 2009г.
Телефон - в профила!
Коментар
Активност за темата
Свий
В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.
Коментар