Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Въпрос за Garmin Nuvi 650 GPS Europe?

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Въпрос за Garmin Nuvi 650 GPS Europe?

Колеги радвам се на това което се случва в този форум и го чета с интерес,искам да си взема добър навигатор на приемлива цена и се чудя дали този гармин ви звучи добре,търсих информация тук във форума но не успях да намеря.
    Моля ви даите мнения и впечатления за този апарат.
    Чудя се дали се различава по нещо с 660 за което тук има доста материял.

Благодаря ви
    Kawasaki GTR 1400

Linked brakes are designed for heating your seat,go round a corner,touch your rear brake pedal mid lean,shit yourself......heated seat---simple!!!

До: Въпрос за Garmin Nuvi 650 GPS Europe?

Първоначално публикуван от SIM Преглед на мнение
    Колеги радвам се на това което се случва в този форум и го чета с интерес,искам да си взема добър навигатор на приемлива цена и се чудя дали този гармин ви звучи добре,търсих информация тук във форума но не успях да намеря.
    Моля ви даите мнения и впечатления за този апарат.
    Чудя се дали се различава по нещо с 660 за което тук има доста материял.

Благодаря ви
    660 има bluetooth и можеш да си го връзваш към gsm например и нювито става hands free, като по този начин можеш да си набираш номерата директно от екрана на нювито или ако телефона ти поддържа гласово набиране пак можеш да го правиш през 660. Списък с поддържаните марки телефони можеш да намериш в този форум, ама къде точно беше и аз не помня Може и от сайта на Garmin. Аз използвам 660 и съм много доволен. Ако имаш някакви въпроси прерови хубаво форума...Има много информация за всичко...Или можеш да ми пишеш на valdyiliev кльомба yahoo точка com. И един съвет - внимавай от къде си го купуваш, за да няма после главоболия с поддръжката и гаранцията. Успех!

Коментар

До: Въпрос за Garmin Nuvi 650 GPS Europe?

Първоначално публикуван от valdy Преглед на мнение
      660 има bluetooth и можеш да си го връзваш към gsm например и нювито става hands free, като по този начин можеш да си набираш номерата директно от екрана на нювито или ако телефона ти поддържа гласово набиране пак можеш да го правиш през 660. Списък с поддържаните марки телефони можеш да намериш в този форум, ама къде точно беше и аз не помня Може и от сайта на Garmin. Аз използвам 660 и съм много доволен. Ако имаш някакви въпроси прерови хубаво форума...Има много информация за всичко...Или можеш да ми пишеш на valdyiliev кльомба yahoo точка com. И един съвет - внимавай от къде си го купуваш, за да няма после главоболия с поддръжката и гаранцията. Успех!
      Благодаря колега за ясния и категоричен отговор,това ми трябваше,5минути след като прочетох поста ти 660ката беше поръчана,от сега нататък ще събирам материал от форума и ако евентуално открия нещо ще споделям тук.
      Всичко най наи
      Kawasaki GTR 1400

Linked brakes are designed for heating your seat,go round a corner,touch your rear brake pedal mid lean,shit yourself......heated seat---simple!!!

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
      X