Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Въпросче за Zumo

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Въпросче за Zumo

Останах без приемник с рутиращи възможности. Най-просто е да си взема пак 60-ка, но така или иначе за когато съм пеша имам два други(плюс един 60CSx който мога да ползвам когато се налага), които ми вършат работа, а хубавия дисплей и гласовата навигация са си приятно нещо , та се замислих дали да не си взема някакъв полупаркетен GPS или с други думи Zumo. Не искам обаче да нямам възможност да изляза от пътя на картата, така че въпроса ми е: Оправиха ли ги най-сетне да може да им се изключва "Lock on Road"?
    Грамотността е прозорец към интелекта, ако човек не може да усвои дори майчиния си език, то потенциала му за нещо повече е под въпрос.

До: Въпросче за Zumo

не

изключен е само когато няма външно захранване.

Коментар

Мерси

Хъм, това, че е изключен когато е на батерия донякъде компенсира нещата . Явно ще трябва да помисля още малко...
      Грамотността е прозорец към интелекта, ако човек не може да усвои дори майчиния си език, то потенциала му за нещо повече е под въпрос.

Коментар

Първоначално публикуван от Zaarin Преглед на мнение
        Останах без приемник с рутиращи възможности. Най-просто е да си взема пак 60-ка, но така или иначе за когато съм пеша имам два други(плюс един 60CSx който мога да ползвам когато се налага), които ми вършат работа, а хубавия дисплей и гласовата навигация са си приятно нещо , та се замислих дали да не си взема някакъв полупаркетен GPS или с други думи Zumo. Не искам обаче да нямам възможност да изляза от пътя на картата, така че въпроса ми е: Оправиха ли ги най-сетне да може да им се изключва "Lock on Road"?

Моля да поясните какво е, и защо ви претиснява :"Lock on Road"
        [CENTER][SIGPIC][/SIGPIC][/CENTER]
        [CENTER][COLOR=darkorange]Мото клуб "Екстрийм Райдърс" Търговище[/COLOR][/CENTER]

Коментар

Ами... защото например не всички пътища ги има на картата и като съм излязал от тези, които ги има на нея, искам да знам къде съм. Също така и, ако съм излязал от всякакъв път бил той асвалтов или черен. А, ако има неточност на картата може да искам да имам верния трак...

Коментар

Първоначално публикуван от Zaarin Преглед на мнение
            Ами... защото например не всички пътища ги има на картата и като съм излязал от тези, които ги има на нея, искам да знам къде съм. Също така и, ако съм излязал от всякакъв път бил той асвалтов или черен. А, ако има неточност на картата може да искам да имам верния трак...

Tракът е Верен (проверено), а като се отклониш малко от пътя и на дисплея нещата се оправят, досадно е само когато се движиш близо до успоредни пътчета - скача насам - натам на екрана, добре е да има тази опция (за изключване), но и така става, аз карам главно без път (шегувам се)

Коментар

Първоначално публикуван от alex_markov Преглед на мнение
              Tракът е Верен (проверено), а като се отклониш малко от пътя и на дисплея нещата се оправят, досадно е само когато се движиш близо до успоредни пътчета - скача насам - натам на екрана, добре е да има тази опция (за изключване), но и така става, аз карам главно без път (шегувам се)
              Благодаря за отговоря Май нещата наистина отиват към купуване на Зумо

Коментар

Първоначално публикуван от alex_markov Преглед на мнение
                Махаш си захранването от запалката и го изключваш когато ти пречи. Гледам че няма ъпдеит за зумо толкова време вече, че се чудя колко ли нови неща ще има в новият ъпдеит

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                X