Обява

Свий
Няма добавени обяви.

рутиране

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• рутиране

здравеите наскоро се върнах от италия и исках давида как рутира гпс и дали щеми показва наикраткия път покоито да варвъ но стана следното примерно му задавав накааква цел която съм минал по пряк път идавида дали щеме прекара през този път нотои мепрекарвав през друг път които е по дълъг и се забиколен и сегледа да мине по главните улици ане помалките улици които по пряки слагах го и на таим и на дистанция и пак същот можетели дами помогнете даго настроя.

До: рутиране

никои ли неможе дами помогне

Коментар

Възможно ли е обратния път да е бил по някакъв начин ограничен, например-еднопосочни улици или нещо такова?
      LR Discovery I, 300 TDI+Grigri+велосипед и кънки+Nitrox+Icom ID-51

Коментар

Има настройка в Routing - казва се Faster Time за следване на главните улици или Shorter Distance за най краткиат път.

Коментар

идвете съм ги пускал но нестажа и нестава а пътия е двупосочен по магистралата няма проблем а като влезна в град и се по главните улици мме бута.

Коментар

за да не е по заобиколен маршрут по главни улици трябва да го настроиш на "Shortar distance"

Коментар

Ми, к`во да кажа? Странна работа.
              LR Discovery I, 300 TDI+Grigri+велосипед и кънки+Nitrox+Icom ID-51

Коментар

ок мерси за отговорите

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                X