Обява

Свий
Няма добавени обяви.

nuvi 300-350 разлики

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• nuvi 300-350 разлики

Проучвам какъв gps да си взема и съм се спрял на нуви 3хх серията на Гармин. Въпроса ми е каква е разликата между различните версии? На сайта на Геотрейд пише за 300 и 350, а в същото време тук някои споменават че са си купили 310? Объркан съм малко. Това което разбрах досега е че има разлика във вградената памет. Това болка за умиране ли е? Щом има възможност за sd карта? Ако на нея качвам картите дали няма да работи по-бавно?

Другия ми въпрос е откъде ще ми препоръчате да закупя gps-а и картата на Събин? Метро? Дилър? Техномаркет? Технополис? Става дума за Варна. Има ли някакви разлики в цените?

Или съм изобщо на погрешен път и е по-добре да помисля за друг модел?

Благодаря предварително на отзовалите се.

До: nuvi 300-350 разлики

Защо не се свържеш и не си го вземеш направо от Събин заедно с картата, мисля, че няма да е проблем да ти го изпрати по куриер.
    LZ1PER

Коментар

http://forum.offroad-bulgaria.com/sh...EA%F3%EF%EA%E0

Коментар

http://forum.offroad-bulgaria.com/sh...ad.php?t=10335
        или се обади 0888626856

Коментар

Peppy бих могъл но защо след като се продава и във Варна? Защо да се занимавам с куриери? Всъщност и затова питам - каква е разликата ако взема машинката и картата директно от Събин? А освен това все още не знам каква е разликата между различните 3хх модели. Затова и пуснах този пост.

milstan чел съм я тази тема но е от пролетта. Не мисля че промоцията е все още активна в Метро. Или..?

Ивайло, линка не ми се отваря, дава ми съобщение че нямам право или нещо такова. А да звънна ей така на телефон...моля те бъди по-специфичен.

Отново, проблема не е дори в това откъде да купя, това дето се вика и сам мога да проуча макар че ще съм благодарен ако ми спестите обикалянето. Проблема е какви са разликите между 3хх моделите, за да знам кой да взема.

Коментар

Добре де, не че ти се бъркам, ама като си прежалил 800 лв. (поне толкова ги гледам в http://www.geotrade.bg/productslist.php?Brand=4 ), що не си вземеш един 60Сх.

Коментар

Denislav доколкото аз виждам в Геотрейд нуви 300 е 540лв. Нуви 310 е 590лв. Далеч е от 800. Освен това вече съм се спрял на Нуви.

Коментар

А стига бе, да не гледаме различни сайтове. На линка, който съм дал най-евтин е nuvi 200 / 250 - 720 лв. А 300 / 350 е 800 лв. И като имаш предвид, че 60Сх е 802 лв., според мене изобщо не може да става дума за сравнение.
                За мен лично е важно да мога да записвам тракове и да мога да маркирам точки, та за това...
                Но изборът си е твой, разбира се.

Коментар

Не гледаме различни, просто ти гледаш най-долу. Погледни внимателно в текста малко по-нагоре. Цената която гледаш е за нуви350...а за 300 си е 540лв.

Коментар

Разликата е , че единия е с карта на Европа , а другията си е гол. Ако не смятаме базовата карта. Имам Nuvi 310 и съм доволен , но не може да пише тракове. Това важи и за останалите.(300,350,360). Има "Bluetoth" и телефона се чува много добре.

Коментар

Първоначално публикуван от ls1 Преглед на мнение
                      Не гледаме различни, просто ти гледаш най-долу. Погледни внимателно в текста малко по-нагоре. Цената която гледаш е за нуви350...а за 300 си е 540лв.

Коментар

А дали някой може да сподели впечатления за Prestigio Geovision 350?

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                        X