От няколко дена стойката на зумото ми нейска да подаде захранване на зумото ... , а като пусна слушалки в стойката ми изкарва звук.Немога да разбера какъв е проблема ...гледах ..гледах и видях че на кабела на захранването има един бушон който при премерването с мултицед-а излезе че е изгорял и ... идва ред на побългаряването сложихме една жичка на бушона да може да видим дали е от него или не.Обаче след 1 минута стойката започна да грее и дори да пари ..веднага махнахме бушона и махнахме жичката и го поставихме както си беше преди това.Сега като сложа слушалките в стойката не ми изкарва вече и звук , та въпроса е каква трябва да направя и дали работата може да се оправи ? Благодаря ви
Обява
Свий
Няма добавени обяви.
проблем със стойката на Зумо
Свий
X
-
До: проблем със стойката на Зумо
Е това със "жичката" е култово...Нямам престава защо хората смятат, че предпазителите в електроуредите служат за да им вгорчават живота и могат да се елиминират с "жичка", обикновено 5-10 пъти по-дебела от оригиналната. Колега, машинката е изгоряла, а дали е безвъзвратно, може да го установи само специалист..."Законите са много хубаво нещо, ама когато важат само за другите..."
Неизвестен мъдрец
-
До: проблем със стойката на Зумо
Тези стойки само гипишат противоводни , пълен ташак.На всичко отгоре Геотрейд след като признаха на 1-2 гаранцията казаха , че не са гаранционни а сме виновни ние .Не трябвало да се мокрят/много интересно,ще карам мотора с чадър/.Изял си хурката брато,новата струва 150 лева.Като си купиш нова напълни отворите за кабелите със силикон, засега този "тунинг" е успешен.
Коментар
Активност за темата
Свий
В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.
Коментар