Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Garmin Nüvi 660

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Garmin Nüvi 660

Имам два въпроса, ако някой може да ми помогне.
    На Garmin Nüvi 660 има антена за трафик - някой знае ли как работи и трябва ли да се плаща нещо допълнително или като отида с него в EU той си приема автоматично като радио?
    Другия въпрос е с картата на BG - купих я от магазина на Геотрейд и я регистрирах по указанията - тъй като намерих някой грешки, макар и несъществени има ли на кого да ги кажа, за да се коригира и може би всички, които я ползваме бихме могли по този начин помагаме да се усъвършенства?
    http://www.nakladkibg.com
    накладки, спирачни дискове, съединители

088 8613380

До: Garmin Nüvi 660

в1. Просто си работи, като хване инфо по радиото/

в2. пускаш е-меил на същият където си писал за кода.

Коментар

"в1. Просто си работи, като хване инфо по радиото/"

Е, да , ама не е точно така...
      Май няма трафик инфо в България!!
      Поне аз досега не успях да се ориентирам в това - има ли и къде???
      Като пусна Нувито 660 да търси трафик информация - си цикли до безкрайност...
      Ако някой има по-точна информация - моля за вест, защото като опция - определно си струва да се ползва!!! Особено в София!!!
      Таралежчето е "птица" упорита, не го ли ритнеш - не излита !

Кто-то из Великих и Мудрых сказал, что когда меняют пастуха, только стадо считает, что меняется хозяин.

Коментар

Първоначално публикуван от kihi Преглед на мнение
        "в1. Просто си работи, като хване инфо по радиото/"

Е, да , ама не е точно така...
        Май няма трафик инфо в България!!
        Поне аз досега не успях да се ориентирам в това - има ли и къде???
        Като пусна Нувито 660 да търси трафик информация - си цикли до безкрайност...
        Ако някой има по-точна информация - моля за вест, защото като опция - определно си струва да се ползва!!! Особено в София!!!
        Ами ще цикли, защото няма кой да я излъчва тази инфирмация, излъчва се по радиочестотите чрез RDS-а, в цивилизованите страни за това се грижи цяла служба, барабар с няколко стотин камери за автонаблюдене, някога и тук може би ще го направят, но тогава сигурно ще се придвижваме с летящи чинии.
        LZ1PER

Коментар

Аз питах за чужбина, защото ми предстоеше пътуване в EU. Пътувал съм с кола с фабр. навигация в Германия и ме впечатли, че даваше инфо за всички задръствания и ремонти на пътя и дори, когато наближиш задръстване само ти предлага обходен маршрут, но останах с впечатление че за това се плаща абонамент. Сега като пътувах с GARMIN ми даваше инфо за всичи ремонти (в EU), но за съжаление или не - не попаднах в задръстване за да разбера дали и това работи. За Б-я peppy е прав и вероятно нашите нувита вече ще ги има само по музеите, когато пуснат подобно инфо.

А за София не ти трябва, защото сигурно ще гръмне докато мисли откъде да те прекара без задръстване.
          http://www.nakladkibg.com
          накладки, спирачни дискове, съединители

088 8613380

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
          X