Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Проблем с Nuvi 200

Свий
X
 
  • Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

  • Проблем с Nuvi 200

    Имам проблем с верния ми Nuvi 200. Вярно, старичък е, пък и съм го купувал втора ръка, но е много корав. Проблемът се състои в това, че като го закача към компютър не се разпознава. На дисплея изписва, че е закачен към PC, зарежда се, но не излиза като устройство. Иначе си работи нормално. Пробвах с два кабела и два компютъра и е същото. Опитах да го рестартирам от ресет бутончето, но нищо. Търсих из нета, но единствения съвет, който намирам е да се натисте reset бутончето, което не помага. Някой да знае къде може да е повредата - навярно usb буксичката?...
    LZ2NKM

  • #2
    От: Проблем с Nuvi 200

    Ако кабела е здрав и компютъра има драйверите на Гармин просто няма друга възможност освен usb буксата. За мен решението е подмяна на буксата.
    Nothing comes from nothing...

    Коментар


    • #3
      От: Проблем с Nuvi 200

      Темата е за коша! Проблемът се оказа в моя телевизор т.е. кабела не е правилен. Пробвах с два различни, но съм забравил, че става само с определени кабели. Всичко си работи отлично...
      LZ2NKM

      Коментар


      • #4
        От: Проблем с Nuvi 200

        Надявам се колегата да не се сърди, че пиша в темата му, но не ми се отваря нова тема (и без това има предостатъчно ).
        Тъй като батерията на GPS-а ми - nuvi 200 започна да сдава багажа, реших да я сменя. Поръчах си нова, пристигна и се заех с отварянето. Видях, че има и филмов материал за смяна на батерията. Едното от болтчетата обаче ми направи проблем и не можах да го развия. Реших да го разпробия и така да го извадя. Тръгнах да дупча главата, при което то взе че се зави още повече и излезе през корпуса . От гледката се напрегнАх леко, хвана ме тремора и като напънах се оказа, че всяка от половините остана в една от ръцете ми. Да обаче това доведе до измъкване на лентовия кабел и машинката умрЕ. Чудя се, дали може да се ремонтира или да продължа с маркетинга на пазара и да пенсионирам стария воин. Между другото като го закача на компа си го разпознава и отваря. Някой имал ли е подобен проблем и къде го е решил?
        ВСИЧКО Е НА НЕРВНА ПОЧВА
        LZ1YBB

        Коментар


        • #5
          От: Проблем с Nuvi 200

          Ако е скъсан лентовия кабел-няма оправяне, нов дисплей ти трябва, това че го вижда компа показва само, че платката си работи.

          Коментар

          Активност за темата

          Свий

          В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

          Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

          Зареждам...
          X