Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Къде са favourites на nuvi 250

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Къде са favourites на nuvi 250

В едно НУВИ 250 , чисто ново , се оказва че има страшно много 'любими места' , означени напр. 30-G-584 или 50-G-65 . Като че ли ми се върти в главата че се мъчих да му качвам някаква база данни със safety camera и може и да с а те , обаче като че ли нувито се товари и работи бавно ,даже хич не ще. Въпросът ми е могат ли да се махнат всички накуп , защото през менюто му се трият едно по едно . Пробвах да махна една директория POI , ама не стана ...
    Последно редактирано от ивайло; 17-07-07, 14:01.

До: Къде са favourites на nuvi 250

Изобщо не ще да изчислява , казва че не му стига паметта . А пробвах и с ъпдейт на софтуера , пак не ще да ги трие , с ресет не става .

Коментар

Първоначално публикуван от ивайло Преглед на мнение
      Изобщо не ще да изчислява , казва че не му стига паметта . А пробвах и с ъпдейт на софтуера , пак не ще да ги трие , с ресет не става .
      от къде си го купил? В гаранция ли е? Обърни се към сервиза им

Коментар

Да ви кажа как стана : при изключен гпс задържам натиснат долния десен ъгъл на екрана и при надиснато положение задържам и бутона за включване натиснат за около 30 сек , докато се появи точката за калибриране на екрана . След като приключих с калибрирането ме пита да изтрие ли всички потребителски данни , 'ДА' , и готово.

Коментар

http://forum.offroad-bulgaria.com/sh...ad.php?t=12888

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
          X