Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Въпрос за подходяща NUVI навигация

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Въпрос за подходяща NUVI навигация

Здравейте колеги,

Работата ми е свързана със строителството на базови станции на различни gsm оператори в и извън Балгария. Много често станциите се намират на места, където човешки крак не е стъпвал и аз съм първопроходеца там и off-road шофирането не ми е никак чуждо.

В тази връзка искам да задам няколко въпроса. Решил съм да закупя NUVI навигация. Прочетох доста в сайтовете на Garmin, Геотрейд и във вашия форум. Не са ми необходими екстри от сорта на MP3, Bluetooth, FM и подобни. Заради това съм се спрял на модела Nuvi 200. Този модел от Геотрейд идва без никакви инсталирани карти. На мен, на този етап ми е необходима само карта на България. Та ... Въпросите ..

1. Дали избора ми на Nuvi 200 е правилен? Има ли нещо, което би ми било полезно, което го има в някои от другите модели и бих го пропуснал ако взема N200?
    2. Мога ли след закупуването на Nuvi 200 да кача на него картата, която колегата sabin разработва. Какво е нужно за да се случи това?
    3. Необходимо ли е да закупувам CityNavigator NT 9 софтуера или той е в комплекта на Nuvi 200?
    4. Евентуално след време, възможно ли е да се качват карти от европейските страни в уредчето?

За да съм полезен косвено на всички, искам да предоставя на sabin всичките тракове, които съм събрал до сега от различните части на БГ в които съм се борил с джипа. Надявам се с това и аз да допринеса мъничко за общото добро ...

Поздрави на всички "кални" братя

До: Въпрос за подходяща NUVI навигация

доколкото виждам https://buy.garmin.com/shop/shop.do?...0&locale=en_US (specs) няма да можеш да записваш тракове
    а тука https://buy.garmin.com/shop/shop.do?...0&locale=en_US измежду всичките възторжени празнословия липсва един кратичък, но важен текст: "High-sensitivity GPS receiver gives you improved satellite reception even in heavy tree cover or deep canyons", което, съдейки по написаното от теб по-горе е обичайно за твоята работа.

Прочетох доста в сайтовете на Garmin, Геотрейд и във вашия форум.
    С риск да стана досаден и банален, но този кратичък текст го има тука: https://buy.garmin.com/shop/shop.do?cID=145&pID=309
    Разликата наисина е голЕма, вЕрвай ми.

А пък лично за мене захранването с АА батерии е голямо предимство, въпреки че, ако нещото ще се ползва само в кола захранването едва ли е най-големия проблем.

Коментар

Колега, благодаря за отговора.

Може би трябваше да спомена още нещо. Nuvi-то ми трябва за приблизително достигане до обекта по републиканската пътна мрежа. Разбирай подножието на планината, хълма, в близост до местността и т.н. За локализиране на избраното място наистина ползваме високоточни и чуствителни gps-и именно заради дърветата и облаците понякога.

Коментар

Моя избор е 200W или 250W. Обаче това че не записват тракове ме кара да се замисля.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
        X