Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Nuvi 660 проблем с топографски карти

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Nuvi 660 проблем с топографски карти

Имам Nuvi 660 на което са качени City nav (фабрично) и OFRM 4.2 които работят безпроблемно.

Качих чрез Mapsource топографски карти на Гърция и Истанбул, които източих от сайтове, коментирани от участници във форума. Тези карти коректно се разглеждат в Мапсорс.

Направих трансфер чрез Мапсорс от компютъра в nuvi, след което картите се виждат че са заредени в паметта на nuvi.

Докато бях в Гърция активирах само и единствено тази карта. (settings- map- map info). Nuvi обаче изкарва на екран Сити навигатора.

Въпросите ми са:
    1. защо nuvi не иска да зареди топографска карта, при положение че само тя е активирана, а всички останали са деактивирани
    2. ако това е невъзможно как да изтрия тези топографски карти от паметта на nuvi

Благодаря

До: Nuvi 660 проблем с топографски карти

Би трябвало да ги показва, ако си ги качил чрез мапсорс.

Изтриваш ги като качиш нови чрез мапсорс.

Коментар

Качил съм ги чрез Мапсорс- маркирам картата на компютъра и му давам transfer to device. След това от GPSа размаркирам всички карти (включително и Сити Нав) и маркирам само топографската карта. това което виждам на view map не е подробнта топографска карта. Според мен въпреки че е деактивирана по някакъв начин пак се вижда Сити Навигатора.

Трябва ли да направя нещо друго за да "виждам" топографската карта ?

Не разбирам как "изтривам картите като кача нови" ?
      Качил съм 2 карти една след друга и те се добавят, а не изтриват предните.

Коментар

Добавят се само ако едната е на външна памет а другата на вътрешната.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
        X