Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Как може да се ползва навигацията на Pioneer U310BT?

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Как може да се ползва навигацията на Pioneer U310BT?

Честита нова година на всички!
    Става въпрос за аудио плеър с навигация, която не работи в България. Купих го малко употребляван знаейки това. Липсва СД-картата, на която не знам какво е било записано.
    Нямам никакви познания по навигационен софтуер, хардуер и пр., но все пак може би има някакъв начин да се подкара. Знам че някои модели такива устройства биват хаквани и работят безпроблемно.
    Дали може да се прехвърли софтуер от друг подобен модел на Пайниър? Може да се свързва с РС и чрез кабел. Може би трябва да се снабдя с оригинална СД-карта, в която има и България (допускам че на СД-картата са били записани картите)?

От: Как може да се ползва навигацията на Pioneer AVIC-F310BT?

Объркал съм модела. Става въпрос за американски AVIC-U310BT.

Коментар

Може и да не може.
      Ония нали се правят на нам си кво, и нещото най-вероятно иска някъв фабричен диск, за да се отключи. Освен това, най-вероятно има кабел, с който се връзва за компютъра на колата. През него следи или датчик на АБСа на едно (две) колела, или километража, та демек и да загуби сигнала от спътниците, известно време пак нещо да смята. Тогава кютука и става само за незнам си кой модел на не знам си коя фирма, пък кабел за друга марка коли, струва примерно 150 долара.
      Бе, с една дума - идиоти. Копче се сини панталони, па отделно за черни панталони ...

Коментар

Първоначално публикуван от Andy Van Der Drift Преглед на мнение
        Объркал съм модела. Става въпрос за американски AVIC-U310BT.
        евентуално в авител биха могли да ти помогнат.

Коментар

Има кати за Пионеер. Аз ги мимам последните. Аз имам avic-d3.
          Богат е този който е мъдър. Бъдете богати.

Коментар

Точно в този момент мислех за Авител. Не знам колко ще ми обърнат внимание, но ще се пробвам.

TeneresHell, имаш ли представа дали моя модел има софтуер, тоест чрез компютър да се инсталира софтуер, на който софтуер има карта на България? Предполагам твоя юнит си го купил с работеща навигация за България, или си я качи? Ако можеш да подкараш този AVIC-U310BT, остави някакви координати за да се свържа с теб.

Коментар

Моля модератор да смени в заглавието модел F310BT с U310BT.
              Има и друг проблем, но не знам доколко касае форума. В менюто за ръчната спирачка постоянно пише Off без значение дали свързвам кабела за ръчната или не. Това е проблем, тъй като когато не си на ръчна (всъщност аз съм го замасил) половината бутони на тъчскрийна са неактивни. Включително бутонът за свързване на телефона с устройството чрез блутуут. Дефакто в момента работи с диск, USB, SD card и радиото. Ползването на хендсфрий-то чрез управление на обажданията от дисплея на плеъра е удобна и безопасна екстра и ще е хубаво да работи.
              Ако някой има представа от подобен род юнити, нека ми пише.

Коментар

От: Как може да се ползва навигацията на Pioneer U310BT?

Някой може ли да ми каже поне с какъв софтуер е този робот? Теле Атлас ли е, Навтек ли е, какъв е?

Коментар

Информация по въпроса на http://avic411.com/forum/
                  Там има цял раздел за U310BT.

Коментар

Има, да. Преди близо 1 г. точно за моя плеър е питано там :-) . Ставаше въпрос за хакването (навигацията) и по-точно как да се получи достъп да флаш паметта на плеъра, за да се качи друга карта. Карта съм намерил на Теле Атлас. Има около 30 европейски държави и България е покрита на 53%.
                    Вече загубих надежда, че някога ще тръгне с навигация в България. Дано поне намеря решение на блутуута и да сглобя централната конзола и кората при лоста за скоростите, да подредя кабелите. В момента вътре е ужас.

Коментар

Пита ли в Авител дали не могат да ти помагнат?

Коментар

Да, свързах се със сервизния център на "Авител" и отговорът беше "Няма начин".
                        Сигурен съм, че начин има, но никой знаещ и можещ не се е заел с тази задача. Или поне ние не знаем за това :-)

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                        X