След като имах 4 автомобилни Гармин-а и изпитах за собствена сметка всичките им описани във форума бъгове, реших да се поогледам за алтернатива. Посъветваха ме (управителя на Техномаркет, който ми върна парите за Гармините) да опитам с Навигон. Спрях се на моделите 40 и 70 ПЛЮС, които чакам да ми изпратят да си поиграя. От Електронинвест твърдят, че покритието на картата им за БГ е 98%. На пръв поглед се вижда, че са по-тънки, по-леки и по-елегантни от съответните размери на Гармин. Увериха ме, че софтуера им не е бъгав и работят мн. по-бързо, но аз нямам никакви лични впечатления все още. Моля да споделите някакви впечатления преди да получа въпросните уредчета.
Обява
Свий
Няма добавени обяви.
Navigon?
Свий
X
-
От: Navigon?
Сам се питам и сам си отговарям, също като лудите, но пък да дам малко инфо на евентуално интересуващите се. Автомобилните Навигон модели 40 и 70 изи, плюс и премиум са очевидно по-елегантни, тънки и (евентуално) с малка консумация от съответните 4,3" и 5" мобилни модели на Гармин (13хх, 14хх), уж по-стабилен софтуер и изглеждащ добре потребителски интерфейс, но... дяволът е винаги в детайлитеПокритието на картата за БГ поне около моя район на живеене - Пловдивска околия е плачевно или по-скоро смехотворно - само главните пътища. Според тази карта м/у Пловдив и Асеновград почти няма кръстопътища, а аерогарата изобщо не съществува! А най-впечатляващо е, че още след началния екран се показва всъщност колко малко от картата на Европа покриват тези навигатори - Балканите и всичко на север от тях, като дори не опират напр. до Италия като курсорът изобщо не може да излезе от тези скромни граници т.е. рекламираните на кутийката 43 европейски държави някак си не ми се вписват в реалността на покритие на тези уреди. Толкова за Навигон. Желая им бързо да станат масови и с много по-подробно покритие!
-
От: Navigon?
Първоначално публикуван от stevensgr Преглед на мнениеИ след този челен опит ще върнеш и този GPS на управителя на Електроинвест и ще разбереш ли най-накрая,че OFRM е с най-доброто покритие? Късмет със следващия навигатор.
Иначе моя опит с Навигон е отпреди 3 години... Тогава на картата имаха само София, Пловдив, Варна и пътищата между тях...помогнете да открием откраднатите двигатели http://forum.offroad-bulgaria.com/sh...ad.php?t=59117
Коментар
Активност за темата
Свий
В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.
Коментар