Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Връщане на фабричния firmware на nuvi 1450Т на GARMIN

Свий
X
 
  • Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

  • Връщане на фабричния firmware на nuvi 1450Т на GARMIN

    Здравейте, първия ми пост във форума е свързна с проблем Искам да си върна фабричния firmware на nuvi 1450Т на GARMIN. Куих го вчера и в магазина си поиграх да си наглася маршерут без никакви проблеми ми начерта точно от където искам да мина. Днес му ъпдейтвах firmware до версия 4.7 и всички опити да му дам предпочитаните междинни точки по маршрута дават за резултат ... тъпи и нелогични панделки по пътната мрежа на републиката... Иде ми да се захапя за гъз@

  • #2
    От: Връщане на фабричния firmware на nuvi 1450Т на GARMIN

    Изчисти потребителската памет:
    Натискаш полет долу в дясно където се показва текущата скорост за да влезеш в борд компютъра. Натискаш в средата на големия черен кръг (километража) и държиш натиснато докато влезеш в сервизното меню. Влизаш в Developer info > Nonvol Available > Clear Nonvol.

    Коментар


    • #3
      От: Връщане на фабричния firmware на nuvi 1450Т на GARMIN

      За съжаление предложението ти не работи. Освен, че ми нуира потебителските данни, версията на фърмуеъра си стои същата обновена 4.70, заради която ми иде да се захапя отзад...

      Коментар


      • #4
        От: Връщане на фабричния firmware на nuvi 1450Т на GARMIN

        Не съм казал , че ще ти се промени версията на фирма! Нулирането не помогна ли? Дай снимка да видим точно какво става. Връщането на фирма става по друг начин , но за него по-късно.

        Коментар


        • #5
          От: Връщане на фабричния firmware на nuvi 1450Т на GARMIN

          Просто ми замениха уреда с друг със предишната версия на фърмуера и той отново показа същите бъгове т.е. фърмуера не решава проблемите, но за това писах в друга тема. Всички описани бъгове в темите за 1350 и 1490 се отнасят и до 1450, което изпитах лично. Просто Гармин далеч не е това, което се очаква от такова име и ценови клас.

          Коментар

          Активност за темата

          Свий

          В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

          Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

          Зареждам...
          X