Обява

Свий
Няма добавени обяви.

софтуер ... карти.. координати..

Свий
Темата е затворена.
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• софтуер ... карти.. координати..

Здравейте, аз новак тук и затова ще ме извините за темата... можеби има всичко нужно ми но аз неможах да се ориентира. Та на въпроса.

Значи трябва ми някаква програма за GPS , с карта на България, но не пътна, а като сателитна снимка нещо такова не съм точно в час с иментата на картата как се води. Значи по координати X и Y да определя точка и моето положение. Не държа толкова и картата да е точна, но немога да намеря такъв софтуер който да приема координатите под X и Y а не под разни градуси. Приемам всякакви съвети за софтуер. GPS-a ми е блуутут royal tek.

Отново се извинявам ако темата се приема като спам и сигорно има много такива , но от дни чета теми из форума и неможах да намеря това което ми трябва.

До: софтуер ... карти.. координати..

Колега много не ти е ясен въпроса ? Какво точно искаш да направиш и за какви координати говориш такива в метри ли? Защото така зададен въпроса по x и y на мен това ми говори че все едно търсиш координати на пиксели от картата? А и стандартно световните координати най-често са в градуси. Иначе ето тази програма може да работи директно със сателитни снимки http://forum.offroad-bulgaria.com/sh...ight=sasplanet
    Даже Google Earth може да се използва за същата цел. Друга програма е Оziexplorer която поддържа много и различни координатни системи и за която има писано във форума ползвай търсачката и ще намериш и инфо за нея. Също така не става и ясно от твоя въпрос дали например търсиш софтуер за компютър, PNA, PDA?

Коментар

ами значи така като прочетох въпрoса ми е по конкретно... как да трансформирам кординати от рода x, y в градуси и минути. Доколкото прочетох това е система която се използва в земеделските земи и имоти и е под името " 1970 " намерих някакви програми за конвертиране, но немога да работя нещо с тях.

Коментар

Информацията, която търсиш е ТУК.
        LR Discovery I, 300 TDI+Grigri+велосипед и кънки+Nitrox+Icom ID-51

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
        X