Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Проблем с \GARMIN\Logs

Свий
X
 
  • Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

  • Проблем с \GARMIN\Logs

    Проблема е следния (разделен на две части):
    1. Въпросния файл (двете кутийки) упорито не иска да се изтрие по никакъв начин - нито под линукс, нито под конзола, нито под Уиндоус, нито в какви ли не туекове по регистрите и разни уж "магически програми".
    2. Когато имам подобен проблем с някоя флашка правя бекъп на данните и направо я форматирам. В случая обаче информацията ми е противоречива - капачитета във формат инструмента на уин-а показва 960 МБ докато свойствата на дяла показват с 22 МБ по-малко и които най-вероятно (по мое мнение) са системни или са с операционната система на уреда имайки предвид размера на GCD ъпдейт файла.

    Въпроса е има ли безопасен и безболезнен за софтуера начин да форматирам пространството в ГПС-а и после да залея информацията обратно без да направя беля със софта му.

    Подробностите: ГПС-а е Нуви 205, на 1 месец употреба е, в слота му има 2 ГБ А-дата и версията на ПО-то му е 5.30

    Моля пускайте само изпробвани и сигурни работещи решения а не предложения за хипотетични действия. Не съм навътре във възстановяването на убити единици.

    Благодаря предварително на отзовалите се.
    Прикачени файлове

  • #2
    До: Проблем с \GARMIN\Logs

    Здравей mushupat,

    Да, мисля че няма да има никакъв проблем. Асоциацията ти правилна с флаш памет. Просто изкопирай всички файлове от паметта на отделно място, форматирай, след това копираните файловете ги запиши отново.

    Поздрави,

    Коментар

    Активност за темата

    Свий

    В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

    Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

    Зареждам...
    X