Обява

Свий
Няма добавени обяви.

проблем с GPSProxy, QUE и i-mate JAMin

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• проблем с GPSProxy, QUE и i-mate JAMin

След 2-дневна борба се отказах от подкарване на тази комбинация. 1вият проблем беше, че няма порт на който да се създъде виртуалният порт на проксито. Преборих го този проблем, но се оказа че проксито не работи заедно с КЮ-то. Незнам дали е заради ужасно бавният 200мхз процесор или заради някъкви бъгове в софтуера. Проблема е че почнеш ли да товариш кю-то като примерно местиш картата и опресняването на картата забива и спира я показва. КЮ-то казва че е загубило сателити, дисплея на КЮто не се рефрешва ... абе трагедия, докато не го рестартираш. Само по себе си КЮто работи перфектно, но само с GPS10. Версийте които съм ползвал са 2.90 за КЮ и 2.2 за ГПСПрокси.

Ако някой измисли нещо свиркайте, защото този проблем ме отказа от идеята да си купя и-мейта, а много ме кефеше

Е аз съм с Qtek S200 ...същото....и при мен си работи перфектно тази комбинация. Това с виртуал ком порта и аз го имам ... ама след рестарт се оправя и проксито тръгва. Не съм намерил отговора (въпреки че няма форум дето да не съм писал) кое е причината да спре да намира порта след няколко стартвания на проксито ...понякога и още на второто. Макар че когато си взе ППЦ-то си бачка нормално 1 месец проксито и след първия хард ресет вече почна този проблем. Но иначе с всичко останало нямам проблем, хем съм дал максимум качество на детайлите на картата. Процесор може да се овърклокне на 260 Мх ... пробвай дали ще е по добре, макар че ме съмнява това да е проблема.

Коментар

ясно. Явно е някъкъв друг проблема. Ти с windows 5 ли си?

Коментар

Ахам...с мобиле 5. JaMin-a не е ли с вин 5 също? ...интересен проблем наистина, пробвай ако можеш след хард ресет ..кой знае какво е инсталвано и махано.

Коментар

Пробвах не става. Сложих и всички пачове от сайта на imate.

Коментар

Сходни проблеми и аз ги имах с imate PH10B.Първо беше с Win 2003 и Proxy-то напрекъснато се дънеше.После му качих Win5 и бих казал че сега работи .На чиста инсталация качвам:
            1.GpsProxy2.2
            2.NETCFSetupv2.msi
            3.OpenNETCF.SDF.PPC3.ARM.CAB
            4.VirtualComPort.dll го replace-вам в Windows директорията
            5.Garmin Que 2.9
            и от настроиките на PPC.../Power/Advanced/Turn off device if not used on battery power му задавам да не се гаси.
            В този си вид засега работи.
            CPUXA263/400Mhz
            RAM:128 MB

Коментар

Първоначално публикуван от savich
              и от настроиките на PPC.../Power/Advanced/Turn off device if not used on
              Маи точно в тази настройка е ключа към загадката. В момента имам Qtek S200 и работи. Устройството е същото като това с което имах проблем, самоче с по нов ROM.

Коментар

И със стария ром си бачкаше

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                X