Обява

Свий
Няма добавени обяви.

GPSProxy 2.2

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• GPSProxy 2.2

http://sourceforge.net/project/showf...ease_id=419768

Имаш ли наблюдение дали е изчезнал проблема където que-то губеше сигнал нон стоп?

Коментар

Първоначално публикуван от sabin
      Имаш ли наблюдение дали е изчезнал проблема където que-то губеше сигнал нон стоп?

еми настрой си праговете на проксито и няма да чезне сигнала. аз съм от 10 до 60 и бачка перфектише

Коментар

Проблема който аз имам с GPSProxy-то е ,че след като GPS-а загуби сигнал за повече от няколко(5)минути,GPSProxy-то забива тотално.Така е и със вер. 2.2 и с всички предни версии.

Коментар

И аз съм с такива настройки и нямам проблем, но разни приятели се оплакват, ще ги посаветвам да го направят да видим дали ще изчезне проблема!

Коментар

И аз ползвам тези настройки и нямам проблеми

Коментар

Тези настройки св намират в GPSProxy-то Menu/Extensions/Garmin Protocol Output /..Configure/Garmin Que.Че докато се светна...

Коментар

Установих ,че точно на 10мин.работа GPSProxy-то ми забива,някаква идея?

Коментар

Proxy2.2

На LOOX520 с WM5.0 имах проблем с проксито-когато то работи,изключвам покета,след това го включвам и проксито забива.Наложи се заради друга програма да инсталирам "NET Compack Framework 1.0 SP3" и "NET Compack Framework 2.0 SP1" (нужния за проксито "OpenNETCF.SDF.PPC3.ARM" го имах) и след това проблема ми изчезна.

Коментар

Мерси за ценната инромация!

Коментар

При мен са инсталирани,въпреки това ги преинсталирах.Пъро NETCF 1.0 SP3 после NETCF 2.0 SP1,след това инсталирам OpenNETCF.SDF.PPC3.ARM.CAB.И въпреки всичко пак си блокира.

Коментар

Май се повтарям,но при инсталацията на GPSProxy-1.6 в папкатa Windows на PPC-то се появява фаил "VirtualComPort.dll", които е с размер 9.00kb. От някъде съм изтеглил "VirtualComPort-1.1-Debug"-там този файл е с размер 11.0kb. Не знам каква е разликата и какво са поправили в него, но пробваите да замените оригиналния с този и дали ще има ефект(при мен си работи и с по-малкия). Не помня от къде съм го свалил , но ако някой иска мога да го пратя. Да не би някоя друга програма да се стартира сама през определено време и да забива проксито.(това вече го изсмуках от пръстите си!).

Коментар

Докато не му направих Hard Reset не се решиха нещата.Инсталирах СИ вси4ки програми отново и сега работи.Но си поекспериментирах преди това-на чиста инсталация GPSProxy-то си работи,дори и без да качвам Compack Framework 2.0 SP1 нито пък OpenNETCF.SDF.PPC3.ARM или да replace VirtualComPort-1.1-Debug.dll.

Коментар

Първоначално публикуван от savich
                            ... GPSProxy-то си работи,дори и без да качвам Compack Framework 2.0 SP1 нито пък OpenNETCF.SDF.PPC3.ARM или да replace VirtualComPort-1.1-Debug.dll.
                            Вярно! И при мен работи чудесно, без никакви проблеми, само малко необичайно е настройването, но като му свикнеш, си е ОК!

Коментар

Сега пък ако и някой каже как се настройва, просто цена няма да има. Вчера се потих повече от 4 часа и какво ли не направих така и не заработи. ЖПС-а работи програмата също , обаче кюе-то неще.
                              Поздрави
                              ВѢРНОСТЬ И ПОСТОЯНСТВО

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                              X