Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Garmin Mobile XT for Symbian S60/UIQ v4.10.80

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

До: Garmin Mobile XT for Symbian S60/UIQ v4.10.80

въпросът ми е следния: Имам Нокиа Е61 инсталирах си последната версия Garmin Mobile XT for Symbian S60/UIQ v4.10.80 всичко е ок но неиска да разпознае джипиеса. Какво трябва да му инсталирам допълнително тъй като марката на джипиеса ми не е Гармин?

Коментар

Първоначално публикуван от alexmitrany Преглед на мнение
      въпросът ми е следния: Имам Нокиа Е61 инсталирах си последната версия Garmin Mobile XT for Symbian S60/UIQ v4.10.80 всичко е ок но неиска да разпознае джипиеса. Какво трябва да му инсталирам допълнително тъй като марката на джипиеса ми не е Гармин?

Погледни тук. Мисля, че ще е от полза .
      Успех!

Коментар

Погледнах, изпълних всичко така както е написано, но проблема е че програмата не намира gps-a. Пробвах няколко пъти и без резултат.

Коментар

Как си инсталирал УИК версия на симбиан без УИК ? )) Както и да е, за да тръгне пробвай първо да запознаеш телефона и ГПС-а по блутут и да го добавиш като "доверени устройства" Два дни се мъчих с ериксон Р1 докато се сетя първо да ги сдвоя по блутут...работи много добре без забавяне, също и на новия ми е51. Ако си направил правилно УНЛ файла трябва да няма проблеми

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 9,962 в 11:28 на 09-12-25.

Зареждам...
          X