Обява

Свий
Няма добавени обяви.

GPS software за Nokia 3250

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• GPS software за Nokia 3250

Сдобих се с "Bluetooth GPS440" приемник, но не мога да намеря подходяща програма за телефона! Може ли някой да помогне за намиранито на подходящ софтуер за 3250-ката? Предварително благодаря!
    Vitara 1.6 8V; +/-80hps; Kobra NT-235/75 R15; FJ 48"

До: GPS software за Nokia 3250

Той е със Симбиан. Затова препоръчвам Garmin Mobile XT. Програмата може да се свали от http://www8.garmin.com/support/colle...t=010-00580-00. След това, за България, се купува и инсталира ОФРМ (картата на Сабин).
    Успех!

Коментар

Много, много, много благодаря! Утре ще пробвам и ще пиша, дали се е получило. Защото точно този симбиян е много рядък (е60v2) и ми създава бая ядове!

Коментар

Програмата тръгва (което си е голямо постижение за този телефон!), но не намира GPS приемника! Знам, че Garmin-ските софтуери си изискват техни си приемници! Някой знае ли, как да го кракна?!? Трябва да го излъжа, че приемника е Garmin-ски!

Коментар

Първоначално публикуван от kirilpetrov Преглед на мнение
          Програмата тръгва ...

За да работи с друг приемник е необходимо създаването на едно файлче (sw.unl), което се записва в директорията на Гармин. Процедурата не е сложна и е работоспособна на 100%.
          Бих описал всичко подробно, но се опасявам, че има много материали по въпроса както тук, така и в нета и само ще дублираме нещата.
          Ако не намерите - ЛС и аз обяснявам
          Успех!

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
          X