Обява

Свий
Няма добавени обяви.

EasyGo Що за програма е това?

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• EasyGo Що за програма е това?

Заглавие: Излезе подобрен БГ софтуер за навигация
    Източник: Dir.bg

Текст: EasyGo 1.3 добавя над 5000 потребителски обекта.Нова версия на софтуера EasyGo позволява навигация по най-бърз и по най-къс път, в пешеходен и автомобилен режим, съобщиха от разработчика Naviteq. Версията 1.3 е обогатена с над пет хиляди обекта (POI) за град София, организирани в различни категории - места за спорт и отдих, пазаруване, развлечение, услуги, заведения, културни забележителности и други.EasyGo включва навигационен софтуер и единна карта на България, с пълни подробности за градовете София, Пловдив, Варна, Бургас, Русе и Стара Загора. Софтуерът работи с PDA устройства под управлението на Windows Mobile и е съвместим с Mio, HP, HTC, Fujitsu Siemens, Qtek, Acer, Asus, Eten и други марки джобни компютри.

В новата версия значително са оптимизирани основните функции: навигация, визуализация и работа с цифрова карта, позициониране с GPS, запис на изминат с GPS път, GPS информация и създаване на потребителски обекти (POI).EasyGo, първият български навигационен софтуер, намира обектите от търсена категория POI и ги подрежда по близост до мястото, на което се намира потребителят в момента. След избор на желан обект, EasyGo навигира до него.Интерфейсът и менюто са изцяло на български език. Обновлението до EasyGo 1.3 е достъпно безплатно (едновременно софтуер и цифрова карта), уточниха от Naviteq.

Напълно ми е непознато, знае ли някой нещо повече за EasyGo?
    Човешко е да се греши... Но това че грешиш, още не означава, че си станал ЧОВЕК!

"Когато някой не може да направи нещо, поради недостатък на сили, той вини за това случая."

До: EasyGo Що за програма е това?

Ползвам EasyMap_v1.2 на същата фирма, като при мен е качена специализирана информация - лесоустройствен проект, кадастър и др. Общо взето съм доволен, нямам ядове и с хардуера - Mio p550.
    Мога да ти пратя help-а на моята версия да го разгледаш, pdf-551KB.
    Поздрави.
    Прикачени файлове
    Най-елементарното правило за употреба на пълния член е да го слагаш отзад на извършителя на действието!

Коментар

Добре дай линк за хелпа да го прочета.
      Човешко е да се греши... Но това че грешиш, още не означава, че си станал ЧОВЕК!

"Когато някой не може да направи нещо, поради недостатък на сили, той вини за това случая."

Коментар

Ето линка: http://htftp.offroad-bulgaria.com/ga...p_v1.2Help.pdf

Дано да съм успял да се сборя с ftp-то.. :-)
        Най-елементарното правило за употреба на пълния член е да го слагаш отзад на извършителя на действието!

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
        X