Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Проблем с Garmin на телефон с Windows OS

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Проблем с Garmin на телефон с Windows OS

Искам да инсталирам гармин програмата на телефон O2 Xda,която да работи с вградения гпс.Пробвах с Garmin Que,но неработи с вградения гпс или има някаква настройка която аз незнам.Нека някой който знае да ми помогне.

мерси предварително!

До: Проблем с Garmin на телефон с Windows OS

С Garmin Que ти трябва още една програмка казва се GPSProxy

Коментар

Първоначално публикуван от edobg Преглед на мнение
      С Garmin Que ти трябва още една програмка казва се GPSProxy
      тази GPSProxy не е ли за да работи програмата с друг външен гпс освен гармин 10

Коментар

Gps Proxy обръща сигнала от нмеа в гармин протокол без значение външен или вътрешен е гпс-а.

Коментар

За тази функция де дещам две програми - GPS Proxy и GPS Gate. И двете са платени. Ролата им е да приемат данни от някакъв ГПС-приемник, без значение какъв и от кой произведен и да преобразува и разклонява потока в различни формати и посоки. На примет с ГПС гейт може да се приемат данни от един приемник и да се пуснат данните на няколко програми, включително и Гармински (понеже тия нахалници правят техните програми да работят само с техни приемници).
          За конкретния случай си инсталираш някоя от двете програмки на телефона, настройваш я да приема данни от вградения ГПС и активираш един изход от тип Гармин. тогава се появява един виртуален порт, към който си връзваш навигаторската програмка.
          Такива ми ти работи. За проблеми свиркай, пък после ще черпиш.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
          X