Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Garmin Que и други програми за ползване по пътна мрежа. Плюсове и минуси.

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Garmin Que и други програми за ползване по пътна мрежа. Плюсове и минуси.

Темата произлиза оттук:
    IGO My way + карти на цяла Европа

Първоначално публикуван от peppy Преглед на мнение
    ... Кю-то е гола вода,...
    това ме развесели истински
    Не съм намерил някаква съществена разлика, освен че ХТ има 3D.
    Последно редактирано от Yaro; 06-01-08, 19:33. Причина: Допълнение
    Land Rover Discovery I; Jeep Wrangler 4.0; Jeep Grand Cherokee 5.2.
    Honda Transalp XL600V; Suzuki DR-Z400; BMW F800GS.

Re: IGO My way + карти на цяла Европа

Първоначално публикуван от giorgio Преглед на мнение
    това ме развесели истински
    Ами пробвай ХТ-то и сам ще се убедиш.
    LZ1PER

Коментар

само за протокола:
      пробвал съм почти всички известни и не толкова (над 20, включително за symbian), навигационни софтуери, с изключение на някой "вградени" от производителите на автомобили...

Коментар

само за протокола:
        пробвал съм почти всички известни и не толкова (над 20, включително за symbian), навигационни софтуери, с изключение на някой "вградени" от производителите на автомобили...
        И с какви цветове ти излизат черните пътища на кю-то? и още един въпрос от кога е версията която ползваш?
        LZ1PER

Коментар

Garmin Que for Pocket PC with GPS 10 Ver. 2.90 as of May 10, 2006

Коментар

Garmin Que for Pocket PC with GPS 10 Ver. 2.90 as of May 10, 2006
            Виж giorgio, нямам никакво намерение да се заяждаме. В тази версия 2.90 няма нищо по-различно от 2.80, дори по-старата работи по-добре, в този софт не е променяно нищо от мнооого време, има много недостатъци в ставнение с ХТ-то,
            ползваш програма която да го лъже, че ГПС-а ти е гамински,
            не излизат цветни, черните пътищата на офроуд картата (Мнооого важно ),
            винаги дава грешка в надморската височина, с ~ 40м,
            не ти показва състоянието на батерията, на ГПС-а ако е външен,
            софт-а не се разработва и усъвършенства ( най-важното ). Със сигурност има още доста бъгове, но в момента не ми се играе на " открий разликите".

Единственият надостатък на ХТ-то е, че засега не може да работи с ГПС който не е на Гармин, но засега, а и аз нямам нищо против гарминския блутуут ГПС приемник- много е добър.

Кажи ти, защо отхвърлях ХТ-то и предпочиташ Кю-то?
            LZ1PER

Коментар

peppy,
              Не го приемай като заяждане, ХТ съм си инсталирал на телефона, версия за symbian, на РРС ползвам Que, защото двете не могат да работят на едно устройство.
              ХТ е просто по-новата версия на Que, ориентирана към по-широк потребителски кръг, което според мен си е недостатък. Дори шарените пътчета и 3D визуализации са си недостатък. Всички тия неща са направени с цел повече продажби, а не за ориентиране с "един поглед", подобно на всеизвестните Tomtom, Route66, Destinator, Igo, т.н.
              Относно точноста на котата, не ми е хрумвало да сравнявам отделните програми, сравнявал съм отделните приемници (обикновено нося 3, понякога 4 GPS-a, телефон, РРС и лаптоп). Котата винаги съм си я знаел, защото най-често ползвам Ozi и топографски карти, за което имаме задочен спор с Tuono, но моето мнение е, че растерните карти ще се обезмислят едва тогава, когато векторните ги достигнат по отношение на подробностите отразени в тях.

Коментар

Колеги защо да спорим за навигационнен софтуер- едно е ясно когато някой започне да прави хубави векторни карти никой няма да погледне Ози. Всички карти за изброените продукти ( без гармин- разбира се) са правени от хора извън бг така че не знам какво очаквате от тях, а иго, дестинатор и р66 специално за София са супер, защото имат рутиране до адрес( номер и улица) а интерфас-а им е поне 1000 пъти по хубав от гарминския. Картите на Гармин са много хубави и двете български- ( всички ги знаем) предлагат доста ама търсенето в тях е гола вода.Имам предвид софт-а не самите карти някакси неинтуитивен е както да речем томтом. И 2.90 и ХТ са един и същ куц продукт ама много разпространен у нас и затова хората направиха карти. Кой би седнал за слава роду да си къса гъза да прави катри за другите марки?

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                X