Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Софтуер за ПДА

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Софтуер за ПДА

Колеги помагайте Купих си ГПС ХОЛУКС М1000, свързах го с ПДА-то работи перфектно с Иго. Мисълта ми е че искам като си ходя в планината да ми записва от къде съм минал, да си слагам точки на нещо интересно за мен, да си записвам пътеки, и след това следващия път да може да ме води по тях. Та въпроса ми е има ли такава програма която може да извършва всичко това което искам?
    99 WJ V8, 5" lift long arm, 35"...
    It's a Jeep thing - you wouldn't understand..!

До: Софтуер за ПДА

Първоначално публикуван от Николай Малинов Преглед на мнение
    Колеги помагайте Купих си ГПС ХОЛУКС М1000, свързах го с ПДА-то работи перфектно с Иго. Мисълта ми е че искам като си ходя в планината да ми записва от къде съм минал, да си слагам точки на нещо интересно за мен, да си записвам пътеки, и след това следващия път да може да ме води по тях. Та въпроса ми е има ли такава програма която може да извършва всичко това което искам?
    Garmin Que
    Грамотността е прозорец към интелекта, ако човек не може да усвои дори майчиния си език, то потенциала му за нещо повече е под въпрос.

Коментар

Garmin Que
      Ти как ми отговори все едно ми се присмиваш
      Шегата настрана, четох тук там че мога да я хакне и мисля че ще се справя. Следващия въпрос е карти от къде?

Коментар

От Събин . А защо ти е да я хакваш , като и без това си е "free" .

Коментар

защото ГПС-а е ХОЛУКС
          А картата на Сабин не ми трябва, аз искам като излеза в планината да видя после колко време сам ходил, с каква средна скорост и тн. Не ми трябват тракове.
          Последно редактирано от Николай Малинов; 30-10-07, 21:47.

Коментар

Може да ползваш Navitel, руска програма. Работи с векторни карти, отваря и гармински тракове и карти. Повече за нея може да прочетеш тук: http://forum.pocketbulgaria.com/viewtopic.php?t=7747

За планината най -добре според мен е OziExplorer с калибрирани руските топографски карти. С него можеш да записваш тракове, точки и т.н.

Коментар

С риск да си навлека гнева на много съфорумници, ще кажа, че за офроуд не е достатъчно да наречеш една карта, или софтуер "Off road". Eдинствения добър софтуер за сега си остава Ozi + топографски карти. За справка, последната разходка около Златоград, според офроуд картата, през цялото време се движехме по средата на нищото, с изключение на някой друг хоризонтал. Предполагам, тези които имаха GPS, ще го потвърдят.
              Land Rover Discovery I; Jeep Wrangler 4.0; Jeep Grand Cherokee 5.2.
              Honda Transalp XL600V; Suzuki DR-Z400; BMW F800GS.

Коментар

От всичко до тук мисля, че Ози ще е най добре. От това пак пройзтича въпрос - от къде да намеря тези руски карти и как да ги калибрирам?

Коментар

Първоначално публикуван от Николай Малинов Преглед на мнение
                  От всичко до тук мисля, че Ози ще е най добре. От това пак пройзтича въпрос - от къде да намеря тези руски карти и как да ги калибрирам?
                  Колега, ама ти всичко наготово искаш. Ползвай търсачката!
                  Погледни тук:
                  http://forum.offroad-bulgaria.com/sh...ad.php?t=18961
                  Мисля, че тук някъде на FTP-то ги има готови, калибрирани.
                  Между другото, картите не са "руски", а "български", преди 2-3 години, ги бях дръпнал отнякъде на български, ама при поредния формат ги затрих, а тия са си същите, само надписите са на руски.
                  Land Rover Discovery I; Jeep Wrangler 4.0; Jeep Grand Cherokee 5.2.
                  Honda Transalp XL600V; Suzuki DR-Z400; BMW F800GS.

Коментар

Аз им викам руски, защото ги дръпнах от руски сайт преди време и на тях има надпис Генеральнай Штаб. Не знаех, че са български .

Коментар

Аз от същата тема свали ЗИП файла който ribaro беше прикачил, но ми изписваше че не може да отвори някакъв си файл. Сега обаче вече включих, че трява да сваля снимките от първия пост, а файловете от ribaro калибрират същите снимки като файлове за ОЗИ.

Абе ще се науча аз кое нещо какво означава и как се прави

Хиляди благодарности и на двама ви

Коментар

Oще ден най-много два и ще кача всичките топографски карти на България калибрирани и готови за употреба с Ози за което благодаря на Джорджо ,просто ми трябва още малко време щото работата е доста обемна .
                        ДИМИТЪР ДОРОСИЕВ(Дявол Коледа)Хард Suzuki Samurai 1.6(каквото е останало от него),и паркетен Samurai 1.3.
                        тел.088четири 9едно9 4нула4
                        -------------------------------------------------------

Коментар

Да ви питам и друго
                          Мога ли да закачам повече от една карта едновременно защото може района в който се движа да излезе от границите на дадена карта?

Коментар

Нямаш проблеми закачваш колкото си искаш Озито само ги сменя ограничен си само от паметта с която разполагаш
                            ДИМИТЪР ДОРОСИЕВ(Дявол Коледа)Хард Suzuki Samurai 1.6(каквото е останало от него),и паркетен Samurai 1.3.
                            тел.088четири 9едно9 4нула4
                            -------------------------------------------------------

Коментар

Можеш ли да ми кажеш коя версия на Ози ползваш, защото моята е Траиал, и Ози платен софтуер ли е или мога да го намеря в интернет?

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                              X