Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Нови екстри в Google earth.

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Нови екстри в Google earth.

В новата версия на GE (5.2.X.X) вече има възможност за директно отваряне на тракове (*.gpx, *.gdb) и "плейване" в реално време. Дойде ми една идея, и нали луд умора няма, само се поти - сутринта на отиване към работа се оборудвах с камера и ГПС.
    Резултатът:
    “When you see the tree you’re about to hit it’s called understeer. When you can only hear and feel it it’s oversteer.”
    Walter Rohrl
    GSM: нула, три осмици, две двойки, девет, пет, девет, две.

От: Нови екстри в Google earth.

Нямаш ли си друга работа, ми пускаш такива мухи тук..
    Сега и камера трябва да купувам..

Разкажи набързо и за видео монтажа

Коментар

Това с Гугле-то добре, ама как карате така без дупки, катаджии и пр. - има опастност от заспиване!
      Life is too short to drive dull cars!

Fight global warming !
      ... turn on your A/С !

Коментар

Първоначално публикуван от Венци- малкия Преглед на мнение
        Нямаш ли си друга работа, ми пускаш такива мухи тук..
        Сега и камера трябва да купувам..

Разкажи набързо и за видео монтажа
        Набързо няма да стане. Ще напиша подробно и с картинки по-късно тази вечер или утре сутринта.

Първоначално публикуван от mitkochanev Преглед на мнение
        Това с Гугле-то добре, ама как карате така без дупки, катаджии и пр. - има опастност от заспиване!
        E как без катаджии? Виж на 3:40 от ляво на пътя, там са.
        “When you see the tree you’re about to hit it’s called understeer. When you can only hear and feel it it’s oversteer.”
        Walter Rohrl

Коментар

Ще се опитам да обясня за монтажа. Предварително се извинявам ама ми е терсене да описвам какво правя, още повече че GE ми е с български интерфейс.

Първо трябва софтуер за Capture на видео от екрана . Аз използвам Freez Screen Video Capture Линк за сваляне - http://www.smallvideosoft.com/downlo...deocapture.exe
          След това опираме до Google Earth.
          1. Настройки - важната е ”Скорост: (пъти реално време)” , трябва да е 1. Останалите са въпрос на вкус.

2. Отваряме трака и натискаме „Стартиране на обиколката”. Важно е в този момент Freez Screen Video Capture вече да записва

3. Чакаме....
          4. Спираме записа в Freez Screen Video Capture. В този момент имаме два видео файла, оттам е въпрос софтуер за монтаж, и умения за работа с него.
          Walter Rohrl

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
          X