Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Български глас на Nuvi, Zumo и SP Series

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

До: Български глас на Nuvi, Zumo и SP Series

Първоначално публикуван от gtsvg Преглед на мнение
    Мисля, че големия проблем ти е във папката Гармин в ЖПСа! - това са стандартни файлове, дето трябва да присъстват - или си ги изтрил, или не си ъпдейтвал - нещо е станало..
    Ами всичко си ъпдейтнах, а и не съм трил абсолютно нищо от папката na Garmin... prosto papka Text нема

Коментар

Първоначално публикуван от sabin Преглед на мнение
      Боби, пробвай да направиш една папка техт (на латиница) в гармин директорията и да сложиш фаила там, може и да стане...
      Пробвах още преди и няма резултат никакъв. Не съм много на "ти" с програмирането, но си мисля че щом има възможност да ми сменя езиците, би трябвало да има съответните файлове инсталирани в Garmin-a, като ти си преработил един такъв фаил предполагам...
      Сигурно на тези по-новите модели (310, 360...) метода е по-различен и затова не става. Ама нали надеждата умирала последна

Коментар

Първоначално публикуван от bobi1kenobi Преглед на мнение
        Пробвах още преди и няма резултат никакъв. Не съм много на "ти" с програмирането, но си мисля че щом има възможност да ми сменя езиците, би трябвало да има съответните файлове инсталирани в Garmin-a, като ти си преработил един такъв фаил предполагам...
        Сигурно на тези по-новите модели (310, 360...) метода е по-различен и затова не става. Ама нали надеждата умирала последна
        Я как ги чаткаш, не бил много на 'ти'

За съжаление явно е така

Коментар

Може ли да попитам малко извън темата. Моето Нюви (мисля че е 350) след като един ден го канектах към телефона за да го ползувам като хендсфрий реши че съм му препълнил паметта. Отогава както си карам без да е начертало маршрут дори ми дава съобщение "Memory full" а като му дам да рутира маршрут ми дава "Роуте мемори фулл" какво да изтрия та да изчистя тази памет?

Коментар

Виж тази тема:
            http://forum.offroad-bulgaria.com/sh...E5%ED%FE%F2%E0 и си изчисти уредчето.

Коментар

Някой може ли да ми каже дали е възможно да се качат команди на български език на iQue 3600?

Коментар

Интересува ме, дали някой може да ми каже, дали може да се преведе на БГ за РРС, или каде се намират файлофете.

Коментар

Здравейте,искам да питам някой който може да ми отговори конкретно на въпроса,как мога даси сложа бг.команди за nuvi350.Внимателно изчетох написаното от вас но не мога да се справя.Действително и аз нямам папка text.Ако може някой да ми помогне ще съм много благодарен

Коментар

tararan, въпроса ти е неясен! Ако имаш предвид български гласови команди , те се теглят онлайн с WebUpdate.
                    Ako питаш за български интерфейс , за този модел няма начин да стане!

Коментар

Тръгна ,мога само да благодаря на всички за това благодаря още веднъж.Да сте живи и здрави

Коментар

ами ако никаде нямаш *.gtt файлове няма да стане

На Zumo става със сигурност, мисля че и на Nuvi 660 съм слагал.
                        Здравей какъв е варианта да си сложа твойта латиница на Нюви 660? И аз нямам папка text. Но прочетох че си го правил да тръгва на латиница и затова ако можеш да ми помогнеш.

Коментар

[quote=sabin;282372]Тези приемници не поддържат кирилица, и затова не мисля че някога ще има за тях българско меню. Аз обаче съм направил за Зумото Българско меню на латиница, т.е. маймуница.

на зумо 550 се опитвам да кача руска карта. явно варианта на кирилица няма да тръгне поради избора на апарата , но и с варианта на латиница има проблем - картата е в апарата и чрез броуз мап се ориентира, но когато въведеш адрес не намира мястото. някой има ли идея къде да се пипне че да тръгне?

Коментар

[quote=dsredkov;404592]
                            Тези приемници не поддържат кирилица, и затова не мисля че някога ще има за тях българско меню. Аз обаче съм направил за Зумото Българско меню на латиница, т.е. маймуница.

на зумо 550 се опитвам да кача руска карта. явно варианта на кирилица няма да тръгне поради избора на апарата , но и с варианта на латиница има проблем - картата е в апарата и чрез броуз мап се ориентира, но когато въведеш адрес не намира мястото. някой има ли идея къде да се пипне че да тръгне?
                            Точно с такъв апарат се занимавах 1 седмица - проблемите с кирилицата, софта, своенравията - разчепках го до последно и го натъкмих за пътуването по Украйна, Русия и т.н...
                            Ти да не си третия от тази група?! направил съм русия на латиница и да търси.. всичко му работи...

Коментар

Първоначално публикуван от gtsvg Преглед на мнение
                              Мисля, че големия проблем ти е във папката Гармин в ЖПСа! - това са стандартни файлове, дето трябва да присъстват - или си ги изтрил, или не си ъпдейтвал - нещо е станало..
                              колега, можеш ли да ме светнеш по въпроса с тези папки от изображението което си постнал?защо половината ги нямам,или да бъда по точен та значи миналата седмица си играх нещо с уредчето и съм изтрил Poi Loader-а и ...мъча се 2ри ден да го инсталирам на ново и не става и не става излиза ми съобщение
                              no valid data was found in the specified folder,therrefore no data was written
                              възможно ли е да съм прецакал нещо някоя папка и ако да как е възможно да се възстанови.Надявам се някой да помогне

Коментар

Та по въпроса за "БГ глас за Гармин"...някой срещал ли е друг "БГ глас" , освен този който го има в Нуви-серията или в Гармин Мобиле ХТ. Досега само него съм го срещал. За другите навигационни програми си има избор на мъжки или женски глас, ако някой има , да го постне в темата за да го пробваме
                                [URL]http://doglickingscreen.com/dog.swf[/URL]

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X