Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Картата на България не е много точна

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Картата на България не е много точна

Забелязали ли сте че в картата на БГ(всички са еднакви) има яка грешка с реките??? На места над 300м!

Също така има ОЩЕ ПО ЯКИ грешки при хижите - намерих някой на 1300м от реалното (според моя ГПС, но проверено много пъти).

Пътищата пък са точни Явно данните са от различни места...

Елементарна проверка на трак София - Самоков ще покаже че пътя минава през пасарелското езеро! Дали не може да се вземат по точни данни от някъде???

Чудя се на кой да изпращаме подобни поправки, за да постигнем по качествена карта???

И не само в реките.
    Ами може и на мен да ги даваш.
    Аз нали съм в "организация" ще ги предам, където трябва
    За съжаление това е много сериозен проблем. Карти има при това сравнително точни, но за съжаление по закон са "секретни". Окзава се обаче, че сателитни карти са по точни и от някой "секретни". Кофти ама факт.

Коментар

и аз това лято забелязах като пътувах към силистар, че пътя по който карах беше на картата доста встрани при все, че бях казал на тамагочито да следва път, ако има такъв

Коментар

Настроиката да следва пътя май не рабори на тези карти...

Коментар

До: Картата на България не е много точна

SABIN искам да ти пратя лично съобщение но не виждам активни линкове към E-mail или месинджър...

имам въпрос за вградените автомобилни навигации и ме насочиха към теб.

Коментар

Скоро пътувах из милата родина и като става дума за неточности ще споделя с Вас,че по пътя от Димитровград към Симеоновград на едно място Гармина ми показва,че се движа във средата на река Марица,тя минава до шосето,а грешката се получава на едно и също място и в двете посоки на движение,пробвах многократно.В центъра на Харманли пък се движех по една от най-широките улици на града,а на Гарминчето тя изобщо не съществуваше.В Димитровград ме кара да мина по улица,която всъщност е градинка и винаги си е била такава,а там където действително е улицата няма никой на екрана на нювито!Неточности бол,но ако всеки помогне с каквото може мисля,че такива грешки ще бъдат сведени до минимум!

Коментар

Точно така колега. Събирай информацията и я пращай на точния имейл.
              ВСИЧКО Е НА НЕРВНА ПОЧВА
              LZ1YBB

Коментар

В началото на месеца ходих към Кърджали. Взех от един приятел, Pocet PC с GPS. Той има Гармин с карта 4.8 кир. В северна България, нямаше проблем, до Стара Загора всичко беше ОК. Кокато минах надолу към Димитровград, пътя се вижда, изчислява си маршрута, но гласовата навигациян е работи и количката ходи около пътя. Около Кърджали не ми свърши никакава работа. реших , че се е повредила. Наложи се да ползвам IGO колкото и да не го харесвам. На връщане около Сливен реших да го пробвам пак. Е работеше си пущината. Когато се чух с моя приятел каза че имал подобен проблем около Бургас и на юг от него. Някой има ли идея къде е проблема?
                KIA Sorento 2.5 CRDi 2003г.

Коментар

Ми и аз всеки път като минавам през Роман, плувам в Искъра...

Коментар

Може да пробваш версия 4.9 през Роман. Той вече е един от най-точните градове в цялата карта. Правил съм го по официален кадастър, радвам се че екипа е използвал поне част от информацията която пращам, макар и не цялата засега. Река Искър обаче не е пипана, така че пак ще плуваш , но улиците са точни до метър.
                    Същото важи за Оряхово, Криводол, Бяла Слатина и селата около Враца. Ироничното е, че те са абсолютно точни, и са по-верни от повечето Областни градове.
                    "Аз знам, че нищо не знам. Но вие и това не знаете."

Коментар

Ми аз пращах разни тракове с това обяснение пък не знам, още съм на 4.80, ще трябва да видя с новата как е... Иначе улиците ги нямаше, главния път (и по-точно двата му варианта) също, перащаше ме за зелен хайвер...

Коментар

Ми аз като гледам MapSource в него пише Толбухин, Михайловград, Ст.Димитров...няма магистрала Тракия.

Коментар

Кого да уведомя, че в Сф в кварталите Св.Троица и Фондови жилища има доста грешки, цяла двуетажна къща я няма, на няколко улици сгрешени имената, правописни грешки, но фрапиращи? Събин ли?

Коментар

Първоначално публикуван от valerko Преглед на мнение
                            Кого да уведомя, че в Сф в кварталите Св.Троица и Фондови жилища има доста грешки, цяла двуетажна къща я няма, на няколко улици сгрешени имената, правописни грешки, но фрапиращи? Събин ли?
                            karta маймунка offroad-bulgaria точка com

Коментар

Първоначално публикуван от valerko Преглед на мнение
                              Ми аз като гледам MapSource в него пише Толбухин, Михайловград, Ст.Димитров...няма магистрала Тракия.
                              Стана ми интересно, коя карта ползваш?
                              Светът на Владо

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                              X