Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Help needed : GPS сензор

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Help needed : GPS сензор

Привет.
    Налага ми се да си купувам GPS за на автомобилна навигация в страните от западна Европа и ми трябва GPS СЕНЗОР, който да сложа на лаптопа си.Първоначално се спрях на Garmin, но имаше малък проблем-тези сензори работят само с карти на Garmin(или поне в това ме увериха в магазина им на В.Левки).Тъй като ми осигуряват служебно версия на Microsoft Auto Route 2007,която по първоначални впечатления ми върши чудесна работа, не виждам смисъл да давам допълнително пари за карти.Като прегледах този раздел стигнах до заключение, че ако си намеря Holux Sirf III ще остана много доволен.Но за съжаление единственото, което успях да намеря в нета беше един сензор, който се вързва през BlueTooth, а на служебния лаптоп нямам и не ми се слагат толкова устройства, при положение, че не може да няма същото нещо за USB.Та въпросът ми е от къде да си го купя това, ако въобще мога да го намеря в Бг и за какви пари горе долу става въпрос.Предварително благодаря за помощта.

Първоначално публикуван от MAVERICK09 Преглед на мнение
    Привет.
    Налага ми се да си купувам GPS за на автомобилна навигация в страните от западна Европа и ми трябва GPS СЕНЗОР, който да сложа на лаптопа си.Първоначално се спрях на Garmin, но имаше малък проблем-тези сензори работят само с карти на Garmin(или поне в това ме увериха в магазина им на В.Левки).Тъй като ми осигуряват служебно версия на Microsoft Auto Route 2007,която по първоначални впечатления ми върши чудесна работа, не виждам смисъл да давам допълнително пари за карти.Като прегледах този раздел стигнах до заключение, че ако си намеря Holux Sirf III ще остана много доволен.Но за съжаление единственото, което успях да намеря в нета беше един сензор, който се вързва през BlueTooth, а на служебния лаптоп нямам и не ми се слагат толкова устройства, при положение, че не може да няма същото нещо за USB.Та въпросът ми е от къде да си го купя това, ако въобще мога да го намеря в Бг и за какви пари горе долу става въпрос.Предварително благодаря за помощта.
    Holux 240 мисля че беше модела го има в Джеф и е около 200лв.
    [SIZE=3]= [B]Nuvi 310-[/B][I][COLOR=red]BG map[/COLOR][/I](Sabin) =[/SIZE]

Коментар

Благодаря за инфото.Още утре ще отскоча до Jeff и дано да не се наложи пак да пиша за help :-).

Коментар

Аз имам едно такова в повече, дори 2:

1. http://www.unitelonline.com/kirrio_m...0927.htm?nid=5

Това е с кабел с женска ps2 букса, имам и допълнителен кабел за PocketPC със зарядно за кола което може да се ползва с този gps

2. http://www.comstern.de/TomTom-Naviga...1a12146192.htm

Това е с rj11 jack накрая на кабела, нямам преходник.

Ако предложиш някаква разумна цена мога да ти продам някое, или и двете..

Коментар

Holux 240 е блутут приемник. Човека пише, че не иска такъв.

Коментар

http://www.rts-bg.com/?show=item&item=596&id=1476
            Грамотността е прозорец към интелекта, ако човек не може да усвои дори майчиния си език, то потенциала му за нещо повече е под въпрос.

Коментар

Първоначално публикуван от snagles Преглед на мнение
              Аз имам едно такова в повече, дори 2:

1. http://www.unitelonline.com/kirrio_m...0927.htm?nid=5

Това е с кабел с женска ps2 букса, имам и допълнителен кабел за PocketPC със зарядно за кола което може да се ползва с този gps

2. http://www.comstern.de/TomTom-Naviga...1a12146192.htm

Това е с rj11 jack накрая на кабела, нямам преходник.

Ако предложиш някаква разумна цена мога да ти продам някое, или и двете..
              Доколкото разбирам едното е за PS2, а другото за RJ.За съжаление и двете не ми вършат работа.А относно този на Micronet, нямам никакви впечатления и не мога да намеря никакви отзиви за този модел специално по форумите, но ако съдя по това какви АР-та правят, не съм много оптимистично настроен.Днес бях до Jeff и там има този Holux 240 за 218 лв..Обмислих варианта и реших са си купя BT приемник и Holux-а като цената на двете ще е около 250 лв,което е приемлив вариант.И все пак се спрях на Holux-a.Благодаря на всички за помощта.

Коментар

А разгледа ли и другия модел на Holux - 236. Малко е по-голям (като размери), но пък батерията му може да се сменя, и е като на някои модели Nokia. Твърдят, че останалите параметри на 236 и 240 са еднакви (най-вече чувствителност). Да каже някой по-запознат.
                Успех !

Коментар

Доколкото разбирам едното е за PS2, а другото за RJ.За съжаление и двете не ми вършат работа.А относно този на Micronet, нямам никакви впечатления и не мога да намеря никакви отзиви за този модел специално по форумите, но ако съдя по това какви АР-та правят, не съм много оптимистично настроен.Днес бях до Jeff и там има този Holux 240 за 218 лв..Обмислих варианта и реших са си купя BT приемник и Holux-а като цената на двете ще е около 250 лв,което е приемлив вариант.И все пак се спрях на Holux-a.Благодаря на всички за помощта.

Линка, който ти пуснах по-горе е за USB сензор.
                  Грамотността е прозорец към интелекта, ако човек не може да усвои дори майчиния си език, то потенциала му за нещо повече е под въпрос.

Коментар

Защо да не вършат - така или иначе ти трябва преходник защото моето е PS2 ЖЕНСКО а за да се включи в компютъра ти трябва мъжко. Затва се купува преходник или ps2->ps2 ili ps2->usb ..

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                    X