Обява

Свий
Няма добавени обяви.

това нещо ще ми върши ли рьбота в града

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• това нещо ще ми върши ли рьбота в града

хей хора вие разбирате от тези работи повече от мен дайте съвет заслужава ли си парите които не са много само 140 кинта?????
    http://www.rts-bg.com/?show=item&item=596&id=1476 искам да го закача за лаптопа и да навигирам из града примерно

Щом ще навигираш, значи ти трябва карта, пергел, линийка, молив ...
    Това е гпс мишка. Вземи да прочетеш тук-таме раздела.

Коментар

Първоначално публикуван от Стефан Преглед на мнение
      Щом ще навигираш, значи ти трябва карта, пергел, линийка, молив ...

Аха, и компас, за движение по азимут.

А сериозно: по принцип може да ти върши работа, стига на лаптопа да имаш подходящ софтуер с подходяща карта.

Интересно е каква ще да е точността на определяне на местоположението по улиците, между високи сгради?
      Ние не сме неутрални!

Коментар

Условна. Туоно беше описал сравнителни изпитания на нещо си и Сърф ІІІ.
        При толкова ориентири може да се оправи и без компас ако картата е истинска.

Коментар

въпроса е дали става за избягване на трафик рано сутрин софтуер съм си свалил дори няколко поне това и торентите и без пари

Коментар

Първоначално публикуван от chasovnik Преглед на мнение
            въпроса е дали става за избягване на трафик рано сутрин софтуер съм си свалил дори няколко поне това и торентите и без пари
            GPS-ът може да ти даде информация къде се намираш ти. Не виждам как ще ти каже къде има задръстване за да заобиколиш.
            Това, с което може да ти помогне, е да ти даде алтернативен маршрут от т.А до т.Б, като се отклониш от предварително набелязания. Ама за целта ти трябва качествена рутираща карта на града.
            Ние не сме неутрални!

Коментар

Този не става за избягване на трафик. Има такива модели, но и да си вземеш такъв трябва да има и кой да следи за задръствания и да предава информацията(става по радиото)... А това в България все още няма кой да го прави. С други думи забрави за тази опция за сега.
              Грамотността е прозорец към интелекта, ако човек не може да усвои дори майчиния си език, то потенциала му за нещо повече е под въпрос.

Коментар

благодаря ви хора за полезните съвети аз се запалих от един приятел в италия на който му показва и трафик контрола но щом в българия таве не е възможно а и моят автомобил не е пригоден за загубване от пътя като вашите-високопроходими джипове май не си заслужава да си дам парите само за да видя къде се намирам в момента на шьофиране. ще следя форума поне да науча нещо повече за GPS и офроада като цяло

Коментар

благодаря ви хора за полезните съвети аз се запалих от един приятел в италия на който му показва и трафик контрола но щом в българия таве не е възможно а и моят автомобил не е пригоден за загубване от пътя като вашите-високопроходими джипове май не си заслужава да си дам парите само за да видя къде се намирам в момента на шьофиране. ще следя форума поне да науча нещо повече за GPS и офроада като цяло
                  Зависи. Аз го ползвам повече в леката си коля на асвалт, за да намеря някое забито селце(или просто да си правя справка колко път ми остава и какви завои има пред мен, когато пътувам до място, което знам къде е, но не познавам добре пътя) или адрес в София, отколкото в джипа извън пътя. А най-вече го позвам когато съм пеша де
                  Грамотността е прозорец към интелекта, ако човек не може да усвои дори майчиния си език, то потенциала му за нещо повече е под въпрос.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                  X