Обява

Свий
Няма добавени обяви.

... Дисекция на MAP500 ...

Свий
Темата е затворена.
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

Тест

Момчета,

Всичко в тази тема е супер, но си остава малко "лабораторно". Замразявате, давите, газите с добре проверени и претеглени тежести.

САМО ГО ГАЛИТЕ!!!

Истиските професионалисти са в Метро. Там на Вашия приемник му правят много по-сериозни тестови, като:

1. Зверско ръчкане с мазни от баница пръсти докато се налучка бутона за старт.
    2. Блъскане по плота в такт с вървящата в момента по уредбата популярна мелодия и то яко - както германец блъска халба на "Октобер фест".
    3. Махане на батериите с помоща на химикалка, канцеларско ножче и т.н.
    4. Тест за "прахоустойчивост във витрина"

Това съм видял, но само един господ знае .......... Както е казал литературният класик "Ако можеха да говорят?"

Я сложете една скрита камера в МЕТРО за една седмица, пък пуснете записа.

Аз скромно се интересувам, колко дълго го държахте работещ в аквариума и КОНДЕНЗИРА ЛИ МУ ЕКРАНА ОТ ВЪТРЕШНАТА СТРАНА. Това лято плавахме от Варна до Балчик (около 6 - 8 часа на платна) и забравихме един GARMIN 76 и моя, MAGELLAN PLATINUM на кухненския плот и то включени. От крена апаратите паднали във мивката, където киснаха в мръсната вода. Резултат: GARMIN 76 пусна вода при батериите и е угаснал не знам точно кога, а на MAGELLAN PLATINUM му кондензира екрана и се наложи да го разглобя за да му изтъркам следите от вътрешната страна на екрана. Не че не се виждаше, но сенлките от конденза се сливаха в някоя навигационна точка и ставаше опасно.
    Човек е умен за дълго, но глупав за цял живот.

Коментар

Niki !!!

Sorry za latinicata, no v momenta sm v edin hotel v Avstria bez gram kirilica. I klaviaturata im e edna stranna... majnata mu !

...mislia ce naj dobre shte e da ti oredim edna brojka za test i sled tova sam da ni zapoznaesh s vpecatleniata si...Kakvo shte kazhesh ?... Pravi s nego kakvoto iskash, az rezervni casti imam...

PS: ... stranno, no naistina ne kondenzira !!!

Haide veseli prazdnici za vsicki...

Коментар

Тест

Благодаря за доверието. Не съм достатъчно образован и оборудван за подобен род тестове. Харесвам си апарата, нямам нужда от друг модел или марка засега. Убедем съм, че все някой приятел ще си купи Ваш апарат и ще го използвам. Тогава непременно ще си споделя впечатленията. Освен това сега не е сезон и до 6 Май няма излизания.

С една дума, впечатлен съм от отношението към мени не се измъквам от отговорност, просто към настоящия момент не мога да съм от полза.

В постинга ми имаше критика към МЕТРО. По се справят в продажбите "клиент-касиер", отколкото "клиент - консултант".

Разгадаването на конденза продължава да ми е доста интересно.

Поздрави и весели празници.
        Човек е умен за дълго, но глупав за цял живот.

Коментар

...Greetings to VARNA

OK, Nik - no da ne ni zabravish, "kogato mu dojde vremeto" !!! Veseli praznici i na teb. Ciao.

Коментар

...Красотата на Алпите...

Коментар

))))))))) Вече и аз знам как се композира рекламна снимка))

Коментар

...SIGNAL...

...отворих прозорците в офиса, и сигналът влезна... затворих, сигналът изчезна... ама че странна работа !!!

Коментар

Влажно е. И с праха става екран.
                  Днеска минавах пред "Александър Невски", при гадните мошеници имаше даже няколко влагомера. От 55 до 85%, и всичките били "верен е брато, редим ти!", та не знам колко всъщност е влажно

Коментар

...phenomen...

...стана късно, утре ще разследвам този "феномен"...

Коментар

...с джипка през GPS - a...

...как се минава с "джипка" през GPS - a ...

http://htftp.offroad-bulgaria.com/cs.../maptest_2.htm

...хем оффроуд тема, хем GPS тема... хем тест !!! 3 in 1 ( три във едно)

Стефане, това ще ти хересва !!!

Коментар

))))))

http://wwwboards.auto.ru/uaz/302514.html

Коментар

...малко инфо...

Друго:

Имам информация за тези който си мислят че използваната джипка е детска играчка: - гледайте авторското предаване на Цанислав СТОЙКОВ тази и следващата Неделя по телевизия "ДЕН" от 20:00 (Мото-Мания) или повторението всеки следващият Вторник от 22:30. Гледайте предаването след което ще прокоментираме нещтата...

Инфо:

ALAN MAP500 стана официалното средство за ориентация избрана от Българската Антарктическа Експедиция... В момента върви картографирането на остров "Livingstone"... Предстои публикуването на някой интересни сателитни снимки от острова, като и аудио запис на късовълнова радиовръзка с българската база... Очаквайте и ексклузивни снимки с гостите на базата (Министър ПАСИ и г-н ПЪРВАНОВ...)

...В момента подготвяме теста "Block Buster". Следват тестовете: "Finding NEMO", "Earth Quake" и "Alien Resurrection"...

Коментар

А бе нямам телевизор, ама квото знам за тия играчки, ако са детски, значи детето сигурно е на Бил Гейтс, със скромни доходи ...

Коментар

...

...за съжеление е точно така !!! Имаше тук едни чужденци от OMV и много хересаха идеята ми. Искат рекламни клипове да правят с джипката ми...тъкмо ще си избие малко инвестицията... чакай, ей сега ще кача снимките от "кастинг"- а...

Коментар

...here we go !!!

...ето ги, вземете бира, чипс и се наслаждавайте...

...е, това е !!!

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 0 потребители онлайн. 0 потребители и 0 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X