Обява

Свий
Няма добавени обяви.

ЦЕНИ НА GPS

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• ЦЕНИ НА GPS

ако може някой да формулира цените на джи пи ес защото май всички вече ще трябва да се оборудваме
    MG RACING

Първоначално публикуван от stanislav_7140 Преглед на мнение
    ако може някой да формулира цените на джи пи ес

GPS-и - най-различни, цените - също ...
    Ние не сме неутрални!

Коментар

Първоначално публикуван от V93 Преглед на мнение

GPS-и - най-различни, цените - също ...
      Става въпрос за GPS-и подходящи за Ендуро и АТВ машини и да са на възможно най-достъпни цени и да вършат максимално добра работа т.е. да са вибро и водоустойчиви, да обработват информацията достатъчно бързо, защото по пинцип в РШЕ скороста мисля че е малко по-висока от тази при джиповете..та работата е да показва къде по трака се намира човека по време на каране мисля че това е едно важно изискване
      Това са лично мои предпочитания, но предполагам тези на другите колеги ще са същите
      [CENTER][B]Не търся пътя, а ходя там където го няма, за да оставя следа след себе си ![/B] [FONT=&quot]®
      [/FONT]________________________________________
      [CENTER] [I][SIZE=1]..Победите се постигат с рискове и компромиси а не със очакване на момента..
      [/SIZE][/I][FONT=Lucida Console][SIZE=1][B]..[/B][/SIZE][/FONT][FONT=Tahoma][SIZE=1]Давай наставления само на този, който търси знания, осъзнавайки своето невежество. Оказвай помощ само на този, който не умее понятно да изказва своите заветни думи. Обучавай само този, който е способен, узнавайки за единия ъгъл на квадрата, да си представи останалите три[/SIZE][/FONT][FONT=Lucida Console][SIZE=1]..[/SIZE][/FONT]
      [/CENTER]
      [/CENTER]

Коментар

Някои мойе ли да ми каже цена за Холукс слим 240 и от каде мога да си го купя???
        [SIZE=3]= [B]Nuvi 310-[/B][I][COLOR=red]BG map[/COLOR][/I](Sabin) =[/SIZE]

Коментар

Що не питаш Събин.Той е по тая част.
          0888794435, 0878171117- VP44 Simulator
          Дизел сервиз, BOSCH- VP44, Zexel VRZ (Pajero 3.2DID),комън-рейл.
          Суперскан България www.decbg.com
          Машинно почистване на DPF/FAP филтър

Коментар

Първоначално публикуван от garmina Преглед на мнение
            Някои мойе ли да ми каже цена за Холукс слим 240 и от каде мога да си го купя???
            https://htftp.offroad-bulgaria.com/tuono/GPSlim_240.htm
            към края на статията е даден адреса на онлайн магазина

Коментар

Нещо не ми стана много ясно да разбирам ли че този приемник мога да го пусна да "пише" и на края на деня да прочета записания трак. Т.е. да го ползвам за проследяващо устройство

Коментар

Първоначално публикуван от Десислав Преглед на мнение
                Нещо не ми стана много ясно да разбирам ли че този приемник мога да го пусна да "пише" и на края на деня да прочета записания трак. Т.е. да го ползвам за проследяващо устройство
                Този приемник трябва да го използваш в съчетание с напр. джобен компютър.
                Ние не сме неутрални!

Коментар

Цените на ГПСи подходящи за ендуро бих казал, че варират от около 350 до около 1000 лева... Минавайки през 50 - 100 лв. стъпка, зависи какви екстри и качество искаш.

Холукса е само рисивър. Не можеш да го ползваш без джобен компютър, смартфон, телефон с джава или лаптоп.

Между другото холукса ще работи скрит на сигурно място и е подходящ за ендуро стига да имаш някакъв удъро и водоустойчив покет джобен компютър. Срещат се и такива. Има също и хевиармър калъфи за покети... ама не съм ги тествал, обаче пък изглеждат брутално

http://www.watertightcase.com/3600series.html
                  Грамотността е прозорец към интелекта, ако човек не може да усвои дори майчиния си език, то потенциала му за нещо повече е под въпрос.

Коментар

Не ме разбрахте. Аз имам 60 Цсх. Въпроса е дали съществува ГПС, възможно най-малък, който да може само да "пише" и след това да се прочете следата.
                    Да речем с цел проследяване на подвижен обект.

Коментар

Първоначално публикуван от Десислав Преглед на мнение
                      Въпроса е дали съществува ГПС, възможно най-малък, който да може само да "пише" и след това да се прочете следата.
                      Да речем с цел проследяване на подвижен обект.
                      Сигурно има. Ама не съм сигурен, че е предназначен за цивилна употреба ...
                      Ние не сме неутрални!

Коментар

Има, към Събин се насочете. С малка батерия и USB интерфейс. Пише само трак... Даже и не струва скъпо...Но не е особено практичен за друго освен за проследяване...
                        VPetrov.photography

Коментар

Ей тая ревност!
                          LZ1OAL

Коментар

Първоначално публикуван от Floyd Преглед на мнение
                            Ей тая ревност!
                            Е може да не става въпрос за хора.
                            Или за жени Това е шега, уважавам и обичам женския пол

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                            X