Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Как да извлечем карта от Garmin ?

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Как да извлечем карта от Garmin ?

Здравейте приятели на GPS устройствата. Наскоро взех един Garmin с USB на който ми качиха някаква "... нова и супер подробна карта на България", която нямала нищо общо с тази, разпространявана от Мегакомерс. Както сами се досещате .IMG файла не ми беше предоставен въпреки че си платих за нея. И понже като повечето от Вас съм на мнение, че всичко що е направено с любителски средства е морално да се разпространява free искам да попитам: Знае ли някой как да "извлека" (download-вам) картата от Garmin-a ? Както сами се досещате, приятели, при положителен резултат .IMG фаила ще предоставя на всички ви.

Re: как да извлечем карта от Garmin ?

Първоначално публикуван от rumen
    Здравейте приятели на GPS устройствата. Наскоро взех един Garmin с USB на който ми качиха някаква "... нова и супер подробна карта на България", която нямала нищо общо с тази, разпространявана от Мегакомерс. Както сами се досещате .IMG файла не ми беше предоставен въпреки че си платих за нея. И понже като повечето от Вас съм на мнение, че всичко що е направено с любителски средства е морално да се разпространява free искам да попитам: Знае ли някой как да "извлека" (download-вам) картата от Garmin-a ? Както сами се досещате, приятели, при положителен резултат .IMG фаила ще предоставя на всички ви.
    Здравей. Имах и аз този проблем с iQue 3600. Извлякох всичко чрез IR порта. Получава се пълен достъп до всички ресурси. Аз имам друг проблем. Как да вкарам карта, която е е на AutoCad формат. Опитът ми с GPSи ми е много малък и ако сте сте се сблъсквали с такъв проблем или ако знаете някакво решение моля да ми подскажете. Имам подробна карта с хоризонтали и всички подробности в М1:1000 за цяла България и ня

Коментар

Хмм

Дай я тая карта и ще гледам да я пуснем във формат за почти всички познати приемници. 1:1000 е убийствен размер, направо да не повярваш.

Коментар

За AutoCAD

Здравейте. Ако сте чели малката статия на страницата ми https://htftp.offroad-bulgaria.com/tuono/ горе-долу са описани нещата. Аз успях да вкарам в GPS-a целия кадастър на София от AutoCAD.
        За карта в 1:1000 на България и дума неможе да става - това е мащаб, който се използва от професионалисти и е с точност 20 сантиметра. България в 1:1000 си я представям наколко тера-байта.
        Пример - Кадастър на София и всики околни села и райони - имоти и сгради - за GPS Alan Map 500 се получи около 34 MB - доста бавно се опресняваше графиката. Но все пак е интересна задачката.
        Ако някои има карти за AutoCAD и могат да са полезни, мога да трансформирам в GPS координатна система и да ги компилираме за Garmin i Alan.
        "...откъде идваш ... и накъде отиваш..."
        http://ftp.domainbg.com/tuono

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 0 потребители онлайн. 0 потребители и 0 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
        X