Здравейте приятели на GPS устройствата. Наскоро взех един Garmin с USB на който ми качиха някаква "... нова и супер подробна карта на България", която нямала нищо общо с тази, разпространявана от Мегакомерс. Както сами се досещате .IMG файла не ми беше предоставен въпреки че си платих за нея. И понже като повечето от Вас съм на мнение, че всичко що е направено с любителски средства е морално да се разпространява free искам да попитам: Знае ли някой как да "извлека" (download-вам) картата от Garmin-a ? Както сами се досещате, приятели, при положителен резултат .IMG фаила ще предоставя на всички ви.
Обява
Свий
Няма добавени обяви.
Как да извлечем карта от Garmin ?
Свий
X
-
Re: как да извлечем карта от Garmin ?
Първоначално публикуван от rumenЗдравейте приятели на GPS устройствата. Наскоро взех един Garmin с USB на който ми качиха някаква "... нова и супер подробна карта на България", която нямала нищо общо с тази, разпространявана от Мегакомерс. Както сами се досещате .IMG файла не ми беше предоставен въпреки че си платих за нея. И понже като повечето от Вас съм на мнение, че всичко що е направено с любителски средства е морално да се разпространява free искам да попитам: Знае ли някой как да "извлека" (download-вам) картата от Garmin-a ? Както сами се досещате, приятели, при положителен резултат .IMG фаила ще предоставя на всички ви.
-
За AutoCAD
Здравейте. Ако сте чели малката статия на страницата ми https://htftp.offroad-bulgaria.com/tuono/ горе-долу са описани нещата. Аз успях да вкарам в GPS-a целия кадастър на София от AutoCAD.
За карта в 1:1000 на България и дума неможе да става - това е мащаб, който се използва от професионалисти и е с точност 20 сантиметра. България в 1:1000 си я представям наколко тера-байта.
Пример - Кадастър на София и всики околни села и райони - имоти и сгради - за GPS Alan Map 500 се получи около 34 MB - доста бавно се опресняваше графиката. Но все пак е интересна задачката.
Ако някои има карти за AutoCAD и могат да са полезни, мога да трансформирам в GPS координатна система и да ги компилираме за Garmin i Alan."...откъде идваш ... и накъде отиваш..."
http://ftp.domainbg.com/tuono
Коментар
Активност за темата
Свий
В момента има 0 потребители онлайн. 0 потребители и 0 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.
Коментар