Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Може ли да тръгне Garmin Que на FS Loox T830?

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Може ли да тръгне Garmin Que на FS Loox T830?

Здравеите колеги взех си Fujitsu Siemens Loox T830 на които екрана му е 240/240 и се чудя дали ще мога да подкарам Que-to на този екран?ако някой се сблъсквал с подобен проблем ще съм много благодарен за оказаната помощ.Поздрави
    [SIZE=4][COLOR=#ff0000]ИСКАМ БЪЛГАРИЯ ЧИСТА![/COLOR][/SIZE]

Старите версии не можеха да се ползват пълноценно, но за новите не съм тествал.

Коментар

Сега зареждам батерията и утре ще го кача и ще видим,нали няма по-нова от 2.9?

Коментар

Няма по нова от 2.90.

Коментар

Que-to тръгна но нещо проксито пражи проблеми,губи виртуалните портове, ще продължавам да го мъча

Коментар

Абе то проблем с тръгването няма, но не се виждат някой бутони които са в долната част. Мисля че като избереш път или точка с стилуса и натиснеш бутинчето "i" и надписа "Route to it" не се вижда.

Коментар

Да абсолютно си прав

Коментар

http://marrio.data.bg/pocket%20mio/G...-2.2-Setup.exe пробваи с това

Коментар

При мен дава същия проблем с портовете, това го има понякога и на FSC N520, но много по рядко. За сега сам забелязал че ако го даде след рестарт всичко тръгва и работи стабилно. Пробвано е на няколко телефона с различни Proxy-ta. Може да проблем на Т830 защото не личи да се кара с друга програма за дадения порт и също няма значение от това кой порт си избрал.
                  За сега по малкия екран не е чак такъв проблем и това е един доста добър вариант за всичко в едно. Има голяма разлика с познатите ми модели на НР.
                  Ако някой си е играл с FSC PNA N100, който идва с Navigon 6, според мен доста добра програма за ползване на навигация по пътищата (включително България по големи градове), очаква се скоро да бъде пусната и за Т830. Поне я има като опция.
                  Като цяло аз го ползвам и съм много доволен.

Коментар

На Qtek-a ми модел s200 ако включа USB-то към PC-то и после проксито не може да си вземе порта. Резет и проблема е фикснат до следващото конектване на PPC-то за PC-то.

Коментар

А Гармин между другото след като извадят новият модел на ГПС10 трябва да пуснат нова версия на програмката, защото тази е доста старичка и дори не подържа новите възможности на новите гармински карти, които ръчните приемници приемат след последен ъпдеит на фърмуера.

Коментар

За малкия екран само мога да кажа че Destinator е неизползваем в сегашната си версия, бутона MENU остава под екрана и не може да се излезе от картата. Navigon пък не може да се оправи с GPS-а но пък аз тествах някаква измислена версия (неофициална свалена от РРС)

Коментар

На този екран вървят Route 66 и IGO без проблеми, а Que-то също може да се ползва.

Коментар

Navigona ще работи със сигурност защото ще бъде като опция за този телефон.
                            Аз съм пробвал по стари версии и вървят, но техните карти нямат България.

Коментар

Navigon-а го пуснах и имаше карта за БГ - някои ми каза, че била същата като на Route66. Видях, че в сайта на FS го има като опция, но явно е по-"специална" версия.
                              Ако се появи, свиркайте

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                              X