От извесно време се опитвам да инсталирам карти на Micro SD с осем и девет цифрени номера. Резултата е отрицателен. Нувито не може да ги отключи. Същите карти, поставени на SD карта с десет цифров номер, се отключват. Ако, някой има опит в това, моля да го сподели, защото когато си купуваш SD карта, нама как да провериш номера и.
Обява
Свий
Няма добавени обяви.
Micro SD карти и техните номера.
Свий
X
-
До: Micro SD карти и техните номера.
Първоначално публикуван от rulin Преглед на мнениеОт извесно време се опитвам да инсталирам карти на Micro SD с осем и девет цифрени номера. Резултата е отрицателен. Нувито не може да ги отключи. Същите карти, поставени на SD карта с десет цифров номер, се отключват. Ако, някой има опит в това, моля да го сподели, защото когато си купуваш SD карта, нама как да провериш номера и.последна версия на спийд камерите и засадите: http://paralax.org/garmin/
-
Картите са MAXELL -2 GB и APACER 4 GB. Досега съм нямал поблеми с APACER с 1, 2 и 4 GB; SanDISK 4 GB; KINGSTON 2 GB - на всички номерата са десет цифрови. Извеждам ги чрез NUVI 860T. В момента давам отговор от дома,а картите са в офиса ми и там имам направени снимки на номерата им. Утре ще ги кача. Благодаря за вниманието!
Коментар
-
Това са картите: Фаил 1 е на MAXELL 2 GB; 2 е на APACER 4GB; 3 на SanDisk 4 GB и 4 на APACER 2 GB. Три и четири работят, независимо дали се използва техния номер или ID номера на апарата, при създаването на кода. Докато при 1 и 2 не могат да се отключат картите както с техните номера, така и ID номера. Ако Keigen генератора възприема само десет цифрови номера зада сработи, защо не могат да се отключват картите с ID номера на апарата. Къде е проблема и може ли да се разреши?Прикачени файлове
Коментар
-
Първоначално публикуван от rulin Преглед на мнениеТова са картите: Фаил 1 е на MAXELL 2 GB; 2 е на APACER 4GB; 3 на SanDisk 4 GB и 4 на APACER 2 GB. Три и четири работят, независимо дали се използва техния номер или ID номера на апарата, при създаването на кода. Докато при 1 и 2 не могат да се отключат картите както с техните номера, така и ID номера. Ако Keigen генератора възприема само десет цифрови номера зада сработи, защо не могат да се отключват картите с ID номера на апарата. Къде е проблема и може ли да се разреши?
Аз ще се опитам да поразровя тук-там...
Таралежчето е "птица" упорита, не го ли ритнеш - не излита !
Кто-то из Великих и Мудрых сказал, что когда меняют пастуха, только стадо считает, что меняется хозяин.
Коментар
-
Правя следното:
1. Картите ги форматирам с FAT 32;
2. Една и съща карта е качвам на SD памет с 10 цифров сериен номер и на друга с 9 цифров . Поставянето на файловете и кодовете от генератора правя по един и същ начин. Първият път работя с ID номера на нувито - отключва се само карта на SD памет с 10 цифров номер;
3. Вторият път работя със серийния номер на картите. Резултата е същият.
Къде греша? Или, има нещо фалшиво в SD паметите, или генератора работи и дава верен код само с 10 цифров номер. Но, когато купувам SD паметта няма как да й проверя серийния номер.
Коментар
-
Total Commander ще ти каже номера на картата - тук е описано как става при отключването на китайските ГПС-и
http://www.forum.pocketbulgaria.com/...9651&start=195
Коментар
-
Първоначално публикуван от icpart Преглед на мнениеА знаеш ли по-точно кой пост тъй като темата е доста обширна?
eто това дава идея как става ..понеже и на мен не ми се търси .. ако не те устройва - потърси в темите за интсалиране на Гармин на ПНА.
Коментар
Активност за темата
Свий
В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.
Коментар