Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Нуждая се от помощ - City Navigator Europe and North America

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Нуждая се от помощ - City Navigator Europe and North America

Здравейте! След дни прекарани на eMule успях да дръпна и двата сета карти - City Navigator North America V.8 i City Navigator Europe v.8. С приложените инструменти ги отключих в MapSource, но не мога да ги отключа на GPS-а ми (Garmin 60CSx). Знам, че някои ще скочат и кажат "купи си ги". По принцип са прави, но не ми се дават толкова пари само за двете седмици, през които ще бъда в команировка в САЩ и Западна Европа. Последния път ме пратиха преди 5 години, та не мисля, че си струва. Погледнах в сайта им, но нямат траял версии. Бихте ли ми помогнали, ако знете някакви трикове, кракове и т.н., дори и работещи временно. Заминавам след седмица. Благодаря ви

Re: Нуждая се от помощ - City Navigator Europe and North Ame

Първоначално публикуван от sokkon
    Здравейте! След дни прекарани на eMule успях да дръпна и двата сета карти - City Navigator North America V.8 i City Navigator Europe v.8. С приложените инструменти ги отключих в MapSource, но не мога да ги отключа на GPS-а ми (Garmin 60CSx). Знам, че някои ще скочат и кажат "купи си ги". По принцип са прави, но не ми се дават толкова пари само за двете седмици, през които ще бъда в команировка в САЩ и Западна Европа. Последния път ме пратиха преди 5 години, та не мисля, че си струва. Погледнах в сайта им, но нямат траял версии. Бихте ли ми помогнали, ако знете някакви трикове, кракове и т.н., дори и работещи временно. Заминавам след седмица. Благодаря ви
    Ами май "Купи си ги" е единствения съвет, ако искаш да ги използваш на GPS-a.
    Ние не сме неутрални!

Коментар

Благодаря за отговора. Ако е така, то има ли конкурентен продукт на друг производител? Трябва ми подробна и достъчно актуална карта на Вашингтон, Ню Йорк и Амстердам.

Коментар

Първоначално публикуван от sokkon
        Благодаря за отговора. Ако е така, то има ли конкурентен продукт на друг производител? Трябва ми подробна и достъчно актуална карта на Вашингтон, Ню Йорк и Амстердам.
        Доколкото ми е известно, на ГПС-а не можеш да пуснеш кракната карта. Вариант - картата да се използва на лаптоп.
        Ние не сме неутрални!

Коментар

Може да ползваш Metro Guide за Европа или Америка/има ги в eMule/.
          Четейки по форумите, тя е едентична с City Navigator и не иска ключ за GPS. За да е направиш с autorouting и търсене по index, трябва да прочетеш тук:

http://forum.brighthand.com/showthre...5be65&t=220646

или ако ти се стори много сложно да извършиш лекуването на картата с програмата MetroWizzz, която може да дръпнеш от тук:

http://www.geodude.nl/gps/modules/sm...m.php?itemid=2

Като предварително, трябва да си дръпнеш и инсталираш най новите версии на програмите img2gps и sendmap

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
          X