Обява

Свий
Няма добавени обяви.

HOLUX GPSlim 236

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• HOLUX GPSlim 236

Преди някол дни ми се наложи да пътувам от Пазарджик за Панагюрище. Поставих HOLUX-а върху резервната гума на джипа, докато се инициализира да си задам марщрута в телефона. След няколко стотин метра сигналът ми изчезна... просто бях забравил HOLUX-а върху резервната гума. Върнах се и на стотина метра, след една дупка в пътя, намерих HOLUX-а на 4 части пръснати в радиус 10-ина метра. Още щом поставих батерията, диодчетата светнаха и сигналът към телефона се възстанови. Не успях да намеря само 5-тата част, копчето за включване, та сега се налага да го включвам с нещо остро, но пък уредчето си работи перфектно...
    Land Rover Discovery I; Jeep Wrangler 4.0; Jeep Grand Cherokee 5.2.
    Honda Transalp XL600V; Suzuki DR-Z400; BMW F800GS.

Това е ебати рекламата. Пиши на производителя, може да ти пратят копче за компенсация.
    LZ1OAL

Коментар

За рекламата не знам , но ползвам /благодарение на Събин/ същия уред и съм МНОООООГО доволен !
      Всекиму желая такъв !

Коментар

Направо ви завиждам... Имам го повече от месец и още не мога да намеря софтуер за моя телефон(nokia N80 simbian S60 3rd edition). Tрябва ми ТОМТОМ 6...(примерно) ама го няма никъде кракнат или със сериен номер. Ако някои има някакви предложения ще съм му много благодарен

Коментар

nixn,
          погледни тука за TomTom:
          http://www.pocketbulgaria.com/forum/...pic.php?t=2403
          аз ползвам TomTom, Route66 и MapsViewGPS2, всяка си има и предимствата и недостатъците
          Land Rover Discovery I; Jeep Wrangler 4.0; Jeep Grand Cherokee 5.2.
          Honda Transalp XL600V; Suzuki DR-Z400; BMW F800GS.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 0 потребители онлайн. 0 потребители и 0 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
          X